Здравейте искам да обновя картите на един streetpilot c320 но качвайки картата на сд-то и генерирам и код но пак не тръгва и се съмнявам в серийния номер в самата карта. Въпроса ми е как да го махна този сериен номер.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Garmin City Navigator Europe NT 2012.20
Свий
X
-
От: Проблем с garmin city navigator europe nt 2012.20
Първоначално публикуван от TeneresHell Преглед на мнениевъпроса е как да я отключа без унл. Кажи с каква програма да го направя?Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Според Garmin поддържа:
Код:If you travel one region, the StreetPilot c320 is the cost-effective way to go. The StreetPilot c320 comes with a DVD of City Navigator NT detailed maps and a 128 megabyte (MB) SD card for downloading map areas. After downloading map data, just plug the SD card into the c320 card slot and navigate. Looking for a preprogrammed unit and no downloads? Try the StreetPilot c330 or c340 which come with preloaded detailed maps for added convenience.
Коментар
-
Бе това и аз го четох, ама ми прозвуча малко повече като реклама, отколкото като вярно твърдение. Още повече за продукт, който е спрян от производство. Лошото е че нямам време да проверя из форумите дали наистина е така...Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Аз също имам проблем с подкарването на тази карта на Garmin Mobile XT и предполагам с колегата сме я сваляли от едно и също място и проблема е във файла.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеАз също имам проблем с подкарването на тази карта на Garmin Mobile XT и предполагам с колегата сме я сваляли от едно и също място и проблема е във файла.Богат е този който е мъдър. Бъдете богати.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар