Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2025.10/2026.20

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2017.10/2017.20

Първоначално публикуван от unknown85 Преглед на мнение
    Здравейте.Весели празници на всички.
    Та по темата малко помощ ако може.
    Рядко ползвам навигацията си, но всеки път когато пътувам някъде сменям с по-нова карта . Ако може няколко въпроса? Аз съм с Нюви 50 ЛМ 4 ГБ СД .Ползвам я само за България.
    Та въпроса ми е следния.
    1-во мога ли да свържа гармина си с GarminExpressInstaller и да Update "нещо".
    2-ро В тази последна версия City Navigator Europe NT/NTU 2017 из гугъл я гледам големичка.Налага ли се да се разделя на 2 х 2 GB примерно ( по спомен мисля че е 3.9gb). И от къде да я дръпна най -сигурно ? Старата ми карта е 3.7gb и си я чете. Прочетох някъде в по задните постове,че трабва да се раздели ,но не разбрах за конкретен случай ли става въпрос.
    Мерси.
    Можете да ползвате Гармин експрес. Програмата ви дава възможност да си ъпдейтвате картите, но и софтуера на устройството. За ъпдейта на картите трябва да имате абонамент.
    СД картата може и да ви стигне, но по-добре я сменете с 8 ГБ.
    Ако нямате абонамент ще трябва да я изтеглите от мрежата и да я отключите.
    Nothing comes from nothing...

Коментар

• От: Garmin City Navigator Europe NTU 2017.30

При мен се получи същото,избра си северна Европа,не знам как да се върнем на старата версия.

Коментар

С GarminExpress 5.0 при мен проблем няма - инсталира цялата карта, без да пита за региони.
        Проверете дали имате достатъчно място за картата + екстрите (3Д, изгледи на кръстовища) и ако на апарата ви остава свободно място под 1 ГБ - вероятно Екпреса ще ви даде да инсталирате част от картата.
        ПС - местя постовете в основната тема за CityNavigator, за да не трупаме излишни теми.

Коментар

Първоначално публикуван от kitov
          Предполагам, че това е бъг на Garmin Express. Предполагам също, че Garmin скоро ще пуснат нова версия и ще отстранят проблема. Връщане към старата версия е възможно от архив.
          Извинявам се,но къде да го търся този архив?

Коментар

При мен също инсталира северна Европа, но използвах инструмент от менюто на BaseCamp, а именно Maps/Install maps/customize и избрах региона, който ме интересува.
            Работи добре и инсталира на микро SD картата. Надявам се да съм бил полезен.
            LZ1AIV

Коментар

Благодаря, сега инсталирам картата на BaseCamp и ще пробвам.Само да попитам-тази на Северна Европа я оставяте и допълнително на SD картата инсталирате друг регион така ли?

Коментар

• От: Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2017.10/2017.30

Доколкото виждам има проблем с typ файла, който сваля експреса на компютъра и за това на устройството се сваля само Северна Европа.
                Колегата е дал един от начините за решаване на проблема, който е ок.

Коментар

Здравейте, моят Garmin 2599 LMT си ъпдейтна през Гармин Експрес нормално картата на Европа, но ми е разделена самата карта на Северна и Южна Европа. Но си работи нормално. Гармин Експреса ми е версия 4.5.5.

Коментар

Аз съм с Нуви 3490, Експрес 5,0 , софтуера го ъпдейтна , но картата не можа . Показваше ми само източна европа и след опит дава грешка. Ъпдейтнах през Бейзкампа .
                    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Само за сведение - Гармин си решиха проблема.
                      Поради не знам какви причини до 06.01.17 Експреса ъпдейтва само Северна Европа вместо цялата.
                      Днес ъпдейтнах през Експреса 3597 и всичко мина нормално.
                      Кое е различното:
                      Имате 2 jcv файла в папка .System/jcv, имате два два имидж файла с картата.
                      Единия е прословутата Северна Европа с име gmapprom.img и е в папка .System
                      Другият с име D6210020A ви е в папка мар на sd картата.
                      3d сградите са на един файл - там промяна няма. Няма промяна и във sid файловете, и asr файловете като разположение по папки и клониране.
                      С две думи ъпдейтвайте спокойно - проблема е решен най-после от Гармин.
                      И ако нямате sd карта в уреда е твърде вероятно да получите само "вашата" част от Европа.....

Коментар

Оправили дръжки.
                        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
                          Само за сведение - Гармин си решиха проблема.
                          Поради не знам какви причини до 06.01.17 Експреса ъпдейтва само Северна Европа вместо цялата.
                          Наистина проблема е решен от Гармин.Аз съм с Нуви2595.Имах само СевернаЕвропа. Сега всичко е на ред.Благодаря на Гармин!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                            Оправили дръжки.
                            За мен е оправено. А и от днес пуснаха нова версия на Експреса 5.1.0.0 - сега пробвам nuviCam дали ще ъпдейтне правилно всичко с новата версия на Експреса и ще докладвам.

П.С. Всичко работи нормално и се инсталира както трябва.
                            Последно редактирано от ISG; 11-01-17, 16:08.

Коментар

Първоначално публикуван от poj160ar Преглед на мнение
                              Здравейте, моят Garmin 2599 LMT си ъпдейтна през Гармин Експрес нормално картата на Европа, но ми е разделена самата карта на Северна и Южна Европа. Но си работи нормално. Гармин Експреса ми е версия 4.5.5.
                              И при мен е както при колегата.Има две отметки за северна и южна Европа. Експреса ми е 5.1.0.0. Въпроса е защо цепи Европа на две при положение,че имам и SD карта 16 GB? Може нарочно да е направена така на два файла?

Коментар

"Цепи" Европа на две заради файловата система вероятно. Доколкото си спомням FAT32 трудно се справя с файлове над 4 ГБ.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X