Искам да попитам дали нокия е61 има gps , понеже в спесификацията на модела пише че няма , а един познат имаше същата нокия и ми показва навигацията и нямаше допалнителен приемник.Явно е ползвало мобилен нет а не спътник, моля някои от по запознатите да каже че съм решил тия дни да взимам такава нокия.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Навигация на Нокия Е61
Свий
X
-
От: Навигация на Нокия Е61
Няма GPS. Ако искаш да ползваш навигация ще трябва да си купиш външен приемник. Твоя приятел може да ти е показал само програмата, но не и позиционирането. Повечето програми и без налични сателити показват последното местоположение.
Най-разпространени за Нокия са Nokia Maps и Garmin. И двете не могат да позиционират по клетките на оператора.
Другия вариант е да си е пуснал приемника в джоба и да ти е гледал сеира.Последно редактирано от silverfox; 08-06-10, 00:44.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
-
От: Навигация на Нокия Е61
Имал съм такава. Няма ГПС, аз ползвах гармин с външен ГПС. Ще ти трябва и зарядно за кола, защото прави постоянна връзка през синия зъб и пада батерията за ден. И Е61i няма вграден."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар