Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Струва ли си този GPS-HOLUX M-1000C

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Струва ли си този GPS-HOLUX M-1000C

Здравейте, струва ли си парите този GPS на HoluX. Има и доста по евтини варианти на Holux но този го дават, че е 66 канален дали ще има голяма разлика с 32 каналния.
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24907

До: Струва ли си този GPS

Това на линка е DataLogger , записва изминатия път (трак) и има 4Мб памет. Затова е по-скъп. А дали ще са 66 канални или 32 канални е все тая.

Коментар

А възможно ли е да се инсталира картата на Събин и други рутиращи карти на този GPS или други закупени от въпросния сайт /DX/?
      Ако е възможно, струва ли си купуването му? Ще се използва само в автомобил.

Извинявам се на колегата, че използвам темата му!
      Реших, че въпроса ми само ще е от полза за други непросветени като мен .

Коментар

Значи ще остане по-евтиния като вариант. Разликата им е към 20$.

Коментар

Първоначално публикуван от magician Преглед на мнение
          А възможно ли е да се инсталира картата на Събин и други рутиращи карти на този GPS или други закупени от въпросния сайт /DX/?
          Ако е възможно, струва ли си купуването му? Ще се използва само в автомобил.

Извинявам се на колегата, че използвам темата му!
          Реших, че въпроса ми само ще е от полза за други непросветени като мен .
          Хахаха... Че той оставаше за тази цена и... други работи да прави и останалите фирми щяха директно да си подадат документите за сливане, за да спасят фалита
          По темата - не. Не само рутиращи, никакви не може да му се инсталират допълнително. От тези, които видях на сайта - и другите няма да станат.

Коментар

Има GarminMobileXT за WindowsCE. Инсталирал съм на 5" модел от сайта. Единствения проблем е с бавното преизчесляване при пропусната маневра. Ако мислиш да ползваш OFRM картата вземи си Garmin Nuvi.

Коментар

Благодаря за отговорите!
              Джи пи есите са пълна мистерия за мен. До сега се справям успешно с хартиена карта, но като попрочетох в раздела-се замислих за "навигация"...От там и въпросът ми за ефтините машинарии от "DX".
              Пределно ми е ясно, че ефтините и качествените неща се продават в различни магазини. Интересно ми беше къде е уловката.

Коментар

Не е точно уловка. Машинките си работят добре. Но със други навигационни програми , не по-лоши от Garmin. Въпрос на вкус.

Коментар

Добре .... ама освен зашеметяващите технически показатели (за мен непонятни), да ви е направило впечатление, че никой не е написал отзив или ревю?!

За ~ 70 USD_та да станеш и тестер е неразумно!
                  Tse-KO DVD_to aka FREON_a :cool:

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetkov43 Преглед на мнение
                    Добре .... ама освен зашеметяващите технически показатели (за мен непонятни), да ви е направило впечатление, че никой не е написал отзив или ревю?!

За ~ 70 USD_та да станеш и тестер е неразумно!
                    Ами... не съм сигурен, че точно това е идеята... Една позната (бивша шампионка по кросово моторджийство впрочем) ми каза, преди около месец че си е взела точно въпросната машинка (даже на по-малко пари, под 90 лв.) и беше супер доволна. Тогава поне я беше ползвала макс. до Пловдив и каза, че й спестила и разход на гориво и време и пролеми с КАТ ... Та... просто зависи на кой какво му трябва... Не е задължително (осабено в Бг) скъпото да е хубаво, а евтиното - боклук...

Коментар

Имам лаптоп Asus EEE PC701 на който съм му сложил IGO8 на нямам GPS за това питах дали си струва този GPS. Иначе този лаптоп е перфектен според мен за навигазия.

Коментар

Има една стара българска мъдрост: "Докато умните се наумували , лудите се налудували!"

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka_1 Преглед на мнение
                          Имам лаптоп Asus EEE PC701 на който съм му сложил IGO8 на нямам GPS за това питах дали си струва този GPS. Иначе този лаптоп е перфектен според мен за навигазия.
                          Да , колега ! Няма никакъв проблем лаптопа да се използва за навигация ,но абсолютно същата работа ще ти върши и едно устройство с WINDOWS CE . Вече има достатъчно добри ценови предложения на пазара . Мое лично мнение , че оптималния вариaнт е 3,5 " , Windows CE 5.0 , софтуер Igo8 . Забелязвам напоследък,че цената на ASUS P320 (телефон) е изключително изгодна , което го прави много добър избор за лерсонален GPS .

Коментар

Така е но при положение, че си имам лаптопа и нямам само GPS е алтернативно решение. Иначе не си струва инвестицията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X