Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mapsource Runtime Error

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mapsource Runtime Error

Здравейте!
    Преди няколко дни след като стартирах Mapsource ми се появи това :

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error !!

Program : C:\Program Files\Garmin\Mapsource\Mapsource.exe

R6002
    -floating point support not loaded

И не тръгва
    Потърсих из форумите и намерих, че трябвало да се смени езикът от Regional Settings на English (USA), ама нестава
    После намерих това :
    http://www.path.cz/forum/viewtopic.php?f=20&t=182
    изтеглих програмата MSLoader сложих я в C:\Garmin
    и пак не става във Readme файла пишеше, че в папката трябвало да има файлове MapSourceXXX.dll.Аз обаче такива нямам :sad.
    Благодаря.

До: Mapsource Runtime Error

Здравеите!
    Еми проблема май го оправих .
    Всъщност сега съм с верия 6.13.7 .Та значи с програмата Your Unninstaller(тук) дейнсталирате програмата , изтривате папката в C:\Garmin или C:\Programm Filles\Garmin. После папката (ако я има) в C:\Documents and Settings\Common Files , в Document and Settings.После инсталирате Mapsource (първо това после това и накрая това)

Коментар

Уфф хора тва пак са прецака помагайте, че много зе да ме изнервя сега го прейнсталирах, ама сигурно до 2-3 седмици пак ще се прецака

Коментар

Пробвай след като деинсталираш Мапсорса от компютъра да почистиш регистрите ръчно от това което е оставило програмата и след това я инсталирай наново.

Коментар

Пич мерси за отговора, но в крайна сметка реших въпроса !!!! След толкова търсене се оказа, че е вирус, който ако не се откриел навреме ставал буквално непремахваем(не ми се вярва).Може да се появи такъв error (с floating point 6002) и при други програми! Та този вирус спира Task manager, Regedit и Safe Mode. За целта най добре го премахва AVG(може да я изтеглите от тук.
          Чудно че при друг не се е появявал този проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X