Попадна ми горе споменатата навигация (нюви2559 лайф мап - Западна Европа!).Искам да и сложа Източна Европа или само бг. Имам картите отключени и с уникод - какъвто гледам че чете този модел! Имам отключващи програми. Копирах от папка систем ъпдейтинг файла(преди да започна префлашването ще го изтрия като си запазя копие на пс-то)! Пачнах го през IMGPatcher v1.10 as of 18-05-17.
След това генерирах .rgn файл с RGN tool и записах двата файла в папка Гармин в ПС-то! Имам свален ъпдейтъра на гармин!
Три въпроса:
1.Ако отключа устройството да работи с излекувани карти, ще може ли да се ъпдейтва през Гармин Експрес оригиналната карта на Западна Европа? И при ъпдейта ще се съсипе ли целият този труд за отключването му?
2.На това устройство не мога да вляза в пре-буут режим. Опитвах със задържани по корнерите, но не ми се получава.
3.Мога ли да изтрия старият файл от навигацията - ъпдейтинг , и да копирам на форматирана карта памет в папка гармин двата нови файла - пачнатият и RGN и да стартирам навигацията?
Дайте съвети! Благодаря предварително на всички включили се и се надявам темата да помогне на други с подобен казус!
Коментар