Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да инсталирам навигация на GoClever GC-3540

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да инсталирам навигация на GoClever GC-3540

Драмата е следната, един познат мой има въпросното у-во. След някакъв опит да направи нещо ( не знам какво точно ), е изтрил някакъв файл и сега навигацията не чете абсолютно нищо.
    Като бодна гпс-а в лаптопа ( уин 8.1 ) нямам кьорава папка.
    Въпросът ми е, или по-скоро молбата ми е, някой достатъчно любезен и търпелив, ако има желание да бутне едно рамо и да ми каже стъпка по стъпка, как да инсталирам работеща навигация. Не ме интересува коя ще е , въпросът е да работи.
    Апропо, до колкото разбрах, това нещо ползву уиндоус СЕ , или 5.0, или 6.0
    Благодаря ви предварително

От: Как да инсталирам навигация на GoClever GC-3540

Колега, потърсете в самото меню на навигацията, някъде в настройки или на инфо за системата, дали няма долу надпис за оказване на пътя , където да търси навигационният софтуер. Нещо от рода на нави път, gps path и всякви такива варианти. Тогава вече може да му покажеш къде да си търси навигацията , а ти само си записваш няква версия на iGo 8 и му показваш къде е ехе файла , потвърждаваш и ще започне да го стартира. Иначе обикновено си търсят папка MobileNavigator и навигацията да е с име MobileNavigator. После има и настройка да си открие gps приемника , но до там да стигнеш първо. Иначе тук има доста писано, може и конкретна зборка да намериш по модела http://forum.pocketbulgaria.com/view...30047&start=60

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X