Имам страхотен проблем с тази навигация. Като цяло нищо не разбирам от навигации, дадох я да е погледнат, казаха ми че не могат да е поправят, затова много моля, ако някой може да ми помогне. Та , навигацията работеше от България до Сърбия без проблем, но в Австрия изписа Isert SD cart... и така и си остана до днес. Другото притеснително е, че когато е включа с USB-кабела, компютъра не ми разпознава устройството, лаптопа също и по никакъв начин не мога да влезна в навигацията. През цялото време иска сд-карта. Нямам оригинална карта, затова и купих една, която е 8 ГБ и идея си нямам как мога да я накарам да работи. Затова много моля,ако някой му се обеснява подробно и може да помогне, ще съм много благодарна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Becker z099
Свий
X
-
От: Проблем с Becker z099
Проблема е , че не съм в България иначе без проблем ще си е дам на някой, който разбира, вместо да ме боли главата. Всъщност аз е дадох тук е Германия ,но както написах по отгоре, нищо не могат да направят по въпроса.
Та като изчетох маса коментари и така се обнадеждих и си повярвах ,че е възможно с инструкции от някой да е оправя,но...
ISG сега ще погледна , благодаря !
Коментар
-
ОК - ще се пробваме
1. кажи когато я закачаш на USB - издава ли звук копютъра или навигацията, компютъра изкарва ли някакво съобщение
2. картата я сложи в четец и виж дали имаш достъп до файловете
След това ще продължимBiagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Никакви звуци не издава, никакви съобщения. Картата работи е четеца на лаптопа. Тя е обикновенна карта и не е заредена с никаква информация,не съм на ясно дали ми е нужна по специална и ако е така,ще изтичам да купя веднага.Иначе инсталирах оригиналния диск на навигацията на компютъра и програмата се обнови и дори тя не ми показва че е включена навигацията.
Коментар
-
А междудругото, когато е дадох да ми е оправят, купих същата карта ,като тази която имам сега, но нея вече нищо не я разчита,нито лаптопа нито фотоапарата.А когато навигацията е включена,независимо дали е в USB или без,като натискам дисплея само цъ-ка, нища друго.
Коментар
-
Като е включа е захранването,дали на ток дали в запалката,кабела ми свети зелено а навигазията няма промяна продължава да си ми пиши да сложа карта и не променя контраста,но факта че батерията не ми пада,а аз е мъча вече два дни нон- стоп ме навежда не мисълта,че зарежда...
Коментар
-
Изчисти картата и сложи само трита файла от архива. Сложи картата и рестартирай.
BeckerTest.rarBiagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Мисля да отида днеска да взема нов USB кабел, не съм влезнала в навигацията както си мислих, проверих в Device Manager всички устройства, които някога са били включвани към компютъра и навигацията не фигурираше,затова ще взема нов кабел. Просто не ми го побира главата до преди 20 дни да работи сега да не иска, от 3 дни съм като зомбирана и с ужасно главоболия ,а ми е нужна действително,затова много благодаря,че ми помагаш ...
Коментар
-
Нищо не ти трябва да купуваш.
Щом ти е излязло съобщението.
Трябва само да си свалиш едно iGo с последните карти и да напишеш една команда, да го стартира автоматично.
Това еBiagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар