Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda TRX450R 2015 - спекулации.

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Honda TRX450R 2015 - спекулации.

  Хонда не са променяли съществено спортната си бегачка от далечната 2006-та година(изключение прави 2008, когато намалиха резервоара, за да понижат центъра на тежестта и други дреболии). Всяка година има нови цветови гами и до там с промените. Факт е че Хондата е много здрава, но стокова става единствено за гора. В Америка доста състезатели ги карат в шампионатите, но там използват само основата на трх - рамата и двигателя (които също търпят изменения). Като конкуренция имаме инжекциите на Ямаха и Сузуки и Ктм-а, чието мото е "Ready to Race". Тези модели са ниски, разкрачени, с по-добри амортисьори и по - бързи двигатели. Yfz-ката, LTR-а и SX-а в стоков вариант предлагат повече възможност за развитие в мотокрос средите спрямо TRX-а. По този повод феновете на марката всяка година си мечтаем за нещо напълно различно и пригодено за писта. Отварям темата, заради една картинка, която срещнах наскоро. Една холандска компания произвежда хибриди с изменена рама от TRX, двигател от CRF450R и най - добрите афтърмаркет части. Жалкото е, че даже и да излезе на бял свят такъв модел на Хонда, в нашата мила родина клас Атв в Републиканския и някои Традиционни състезания е отписан от програмата. В нашата страна останаха "шепа" ентусиасти, които тренират усърдно по мотокрос пистите. Това е една дълга тема така че няма да я нищя. Разгледайте Honda TRX450 MX edition и споделете вашето мнение. Повече инфо в сайта на CRQF Quad.
  Non scholae sed vitae discimus.


 • #2
  От: Honda TRX450R 2015 - спекулации.

  А какво да гледаме на тази картинка? Манивелата като се ритне накъде /напред или назад/ отива?
  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

  "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

  Коментар


  • #3
   От: Honda TRX450R 2015 - спекулации.

   Хондите се ритат напред, но точно тази е назад, което не е измислено. Това кормило вероятно ще остане на някой в ръцете. Дизайна е красив, но това си е просто една картинка.
   [SIGPIC][/SIGPIC]

   Коментар


   • #4
    От: Honda TRX450R 2015 - спекулации.

    Оригиналният атв двигател на Хонда се рита напред, този е от CRF450R и единствената му прилика между двата е външния вид. Твърди се че двигателя на мотора върви доста повече от този на атвто. Затова и Mike Walsh го използва при създаване на неговия хибрид, който е с рама от LTR и CRF двигател (доста успешно съчетание, опирайки се на класиранията в шампионатите). Когато отворите линка има интересни снимки по променената рама и конструкцията като цяло на машината.
    А това е Walsh хибрида. клик
    Non scholae sed vitae discimus.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 5,460 в 00:43 на Днес.

    Зареждам...
    X