Разликата между 700R и 700i Se е само в цвета.
700R е синя или бяла а Special edition е черна.
И двете са инжекция,така,че според мен разлика в разхода на гориво може би няма.
Само едната дето е с 1000 лева по-скъпа,но иначе много добре си се ориентирал.
Симеон Симеонов - 0878666200
Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
Suzuki - A way of life
Около 10/100 гори....
Имаме 2 700тки -Раптор 700SE и ТРХ 700xx ,моят съвет е да покараш и ТРХ -а и тогава да решиш кое да вземеш ... Не е лош избор Раптора ,но ТРХ а според мен е една идея по добър ... Покарай и реши.
Honda TRx 700ХХ , Yamaha Raptor 700 SE
Audi A6 2.5 TDi , Audi Q7 3.0 TDi
Не знам колко на 100 гори защото никой няма километраж,на леки разходки с мотористи съм минавал и по 180км. с един резервоар които е 11литра,ако затънеш в някоя тиня можеш и за 1 час да го изгориш,ама със сигурност гори два пъти по-малко от Кава КФХ700...
Не разбирам какви са тези елементарни въпроси за разход на гориво,след като си готов да дадеш 5-6-8000лв за машина която ще се кара от време на време за удоволствие. А последващите разходи и те не са малки..., масла ,гуми и евентуално някакви части.
Това ,че е по висок и е с кардан изобщо не го прави по добър Точно от към гориво ще започнеш да се съобразяваш къде да ходиш и то не заради големия разход(чувал съм за случай с разход 20/100....) а от това да ходиш на места където можеш да заредиш което си е тъпо Раптора и ТРХ-а са идеални за ендуро, слагаш им по едни предпазители отдоло и забравяш за камъни и за всичко Ако те притесняват скоростите, то се свиква за 1 седимца, но всичко е въпрос на личен избор
Това е много относително Аз за 2 години не съм скъсал верига Тя може да се скъса ако е много натегна и може да ти заминат и скоростите, другия варянт е ако удариш на камък но след като имаш предпазител това няма как да стане. А ако се скъса....носиш си едно звено за снадка и си готов, лесно е.
Ето ти техническите характеристики и компетентното мнение и за двете АТВ-та.
Вече ти сам си прецени какъв е твоят стил на каране и кое ще ти е по-подходящо.
Добре а на Раптора на колко км се сменя масло и филтър ама км не часове или литри бензин, може ли да ми каже някой.а и също искам да попитам аз искам атв само за града Раптора 700 подходящ ли е и ако не е какво да си взема???
Поринцип, на атвтата и на моторите се слага Moto Hour Meter. Това е едно дисплейче, което се свързва със свеща. То предава инпулсите от двигателя и по този начин отчита. Един мото час, няма нищо общо като времетраене с един астрономически. Днес ако караш леко ендуро и и изминеш много километри можеш да навъртиш 5-6 часа, но ако караш с по-ниска скорост ще добавиш нови 2-3 часа примерно.Аз нямам такъв уред и си го сменям на резервоари. Карам 450тка и там нещата са малко по-различни. На всеки 10 резервоара съм с ново масло.
А относно това чудо като ATV (All Terain Vehilce демек всъдеход) за в града за мен не съществува. Атвтата са направени за в гората.. Китайците, са се опитали да направят нещо такова. Има модел с гуми за асфалт и сертификат за регистрация. Друг е въпроса, че това атв не може да се сравнява с японските.
Shineray xy250stxe
Shineray 350st - това го оприличавам на пистов мотор с 4 гуми..
Коментар