Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на гуми за АТВ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на гуми за АТВ...

Здравейте колеги.Искам да попитам какви гуми бихте препоръчали за спортно АТВ с джанти 9" от вашите наблюдения.Имам предвид марка и размер Кои са по-подходящи за МХ и кои-за Ендуро.

П.П Ако мястото на темата не тук,моля да се премести
    Kawasaki KX250F

До: Избор на гуми за АТВ...

За ендуро според мен най-добрите са maxxis razr2
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Могат да са едни и същи за ендуро и МХ, но за по-твърдо или по-кално различни.
      Аз мога да предложа следното:
      GT8002 20 x 11 - 9
      Гума за средно мек терен. Подхдяща и за Ендуро и за МХ

GT8002 B Enduro 22 x 11 - 9
      18мм. височина на грайфера, малко по-висока, перфектна за дълбока кал (даже са я кръстили Ендуро, но се справя перфектно на кално крос трасе)

Цена: 120лв/бр.!
      К. Кулев

Коментар

GT8002 B Enduro
        Имате ли такива 10ки??

Коментар

Първоначално публикуван от gosho_hubavene6 Преглед на мнение
          За ендуро според мен най-добрите са maxxis razr2
          Благодаря колега за съвета.Понеже и аз имам гуми за продан и все ме питат за MAXXIS RAZR2,че им трябват за гора.Явно наистина са добър избор.
          Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
          Могат да са едни и същи за ендуро и МХ, но за по-твърдо или по-кално различни.
          Аз мога да предложа следното:
          GT8002 20 x 11 - 9
          Гума за средно мек терен. Подхдяща и за Ендуро и за МХ

18мм. височина на грайфера, малко по-висока, перфектна за дълбока кал (даже са я кръстили Ендуро, но се справя перфектно на кално крос трасе)

Благодаря и на вас г-н Кулев за предложенията.В момента не съм тръгнал да купувам гуми,но ще имам 1 наум за GT8002 B Enduro
          Kawasaki KX250F

Коментар

Имал съм ITP Holeshot и мисля,че и те са добър избор за гората и за калта.Така ли е?Някой имал ли е впечатления от тях или от други гуми
            Kawasaki KX250F

Коментар

Десятки няма.
              Модела "Enduro" с 18мм грайфер е само този размер- 22 х 11 - 9.
              А от другите има и 8" и четирипластови и двупластови.
              В тази връзка да допълня отговора за колегата.
              За МХ са предпочитани двупластовите като по-леки и меки, а за ендуро с повече пластове (някои държат на 6 пластовите) заради по честите "срещи" на гумите с остри предмети, тръни и т.н. Последното не е особен проблем, ако се третира перманентно всяка гума с аntypuncture (противоспукваща) течност, която прави "чудеса".
              К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от nvkolev Преглед на мнение
                Имал съм ITP Holeshot и мисля,че и те са добър избор за гората и за калта.Така ли е?Някой имал ли е впечатления от тях ...............
                Tази година износих 2 чифта предни и 3 задни, докато се върна пак на 'Максиса'! И са криви по рождение и се търкат бързо, и се цепят лесно!!!
                Eвгени Филчев
                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                  Могат да са едни и с.............................

Дайте повече инфо за тези(колко платови са, марка...)!
                  Eвгени Филчев
                  Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от nvkolev Преглед на мнение
                    Имал съм ITP Holeshot и мисля,че и те са добър избор за гората и за калта.Така ли е?Някой имал ли е впечатления от тях или от други гуми
                    Моето мнение за тези гуми е доста негативно! Криви, тежки, не държат или не толкова колкто MAXXIS. На MAXXIS всички гуми са доста прилични.
                    Иначе съществува гума много по добра от всичко изброено по горе - GoldSpeed!!!

Коментар

Мнения за DUNLOP KT335
                      Като бях на МХ пистата в Елена,дойде едно момче с КФХ 400 и същите задни гуми.Питах го къде кара,а той ми отговори,че си кара тук на пистата и на разходки из гората.Също така каза,че за МХ не е добър избор.В гората се представят добре.
                      Но все пак,да чуя и вашето мнение По-добре повече(мнения),отколкото 1.
                      Kawasaki KX250F

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                        Иначе съществува гума много по добра от всичко изброено по горе - GoldSpeed!!!
                        Предполагам за това става на въпрос(май трябваше да ми викнеш едни?), но май проблема им че се износват много бързо нищо че са на доста прилични цени, определоно си е дилема супер агресивна и държаща гума но бързоизносваща се и от другата страна не толкова добра гума обаче с доста по дълъг живот иначе цената им е горе долу фифти-фифти.
                        Иначе по въпроса ако трябва да избирам межди Максиса2 и ИТП-то и като се има напредвид какъв сезон сме съм за Райзера, нищо не пречи и да се пробват и на Калин гумите може и да са сполучливи а и цената им е добра, аз лично бих ги пробвал да видя за какво става дума че вече ми дотегна с тия гуми 4-ти комплект задни за тая година.
                        Прикачени файлове
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                          Предполагам за това става на въпрос(май трябваше да ми викнеш едни?), но май проблема им че се износват много бързо нищо че са на доста прилични цени, определоно си е дилема супер агресивна и държаща гума но бързоизносваща се и от другата страна не толкова добра гума обаче с доста по дълъг живот иначе цената им е горе долу фифти-фифти.
                          Иначе по въпроса ако трябва да избирам межди Максиса2 и ИТП-то и като се има напредвид какъв сезон сме съм за Райзера, нищо не пречи и да се пробват и на Калин гумите може и да са сполучливи а и цената им е добра, аз лично бих ги пробвал да видя за какво става дума че вече ми дотегна с тия гуми 4-ти комплект задни за тая година.
                          На мен най ми харесват с Х -ове мисля че най добре се чистят от кал, но вие знаете по-добре.
                          А иначе ако някой измисли гума която да е мека/всъщност става дума за ребаунда на самия материал, грайфер; колкото по бавен толкова пове1е държи гумата/ и да не се хаби бързо ще стане милионер. Не случайно рали колите карат по 80 км с един комлект.

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                            На мен най ми харесват с Х -ове мисля че най добре се чистят от кал, но вие знаете по-добре.
                            А иначе ако някой измисли гума която да е мека/всъщност става дума за ребаунда на самия материал, грайфер; колкото по бавен толкова пове1е държи гумата/ и да не се хаби бързо ще стане милионер. Не случайно рали колите карат по 80 км с един комлект.
                            Те и във Формулата след първата обиколка гумите(меките) почват да сработват и след 7-8 мата почват да се разпадат а това са 30-35км. На така наречените Х-ви от тебе след като достигнат до междинната стена като се нарежат с поялника държат като нови още няколко карания.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Гумите са меко казано доста прилични, а модела Ендуро са уникални за кал!
                              В момента съм изчерпал всички наличности от тези размери и ако някой иска трябва да каже овреме за да поръчам
                              К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X