Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голям разход на Сузуки

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Голям разход на Сузуки

Здравейте! От 1 месец съм собственик на Сузуки Кинг Куад 750 AXI.Цялостно машината е перфектна но....В момента е на 53,9 мили но за тези изминати мили ми изгоря 2 резервуара(пълни) и един половин резервуар.Средната скорост е 15 мили по мои изчисления.Мотора е в разработка с оригиналното масло,няма проблем с мошноста паленето или оборотите просто гори нечовешко.Моляви споделете вашите виждания по вапроса.Благодаря предварително.
    Honda TRx 700ХХ , Yamaha Raptor 700 SE
    Audi A6 2.5 TDi , Audi Q7 3.0 TDi

До: Голям разход на Сузуки

Мойто кавазаки 650 кубика , за 1-вите 100 км ми изгори около 45 литра....Тъка ,че няма страшно сега гори около 10-15

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
      Мойто кавазаки 650 кубика , за 1-вите 100 км ми изгори около 45 литра....Тъка ,че няма страшно сега гори около 10-15
      Защо се получава такъф проблем?След 100км или като свърши разработката се оправя (10 моточаса или 115 мили)?
      Последно редактирано от aksen; 21-01-09, 15:31.

Коментар

Днес се свързах със Сузуки България и ми казаха,че проблема може да е от "изтичане на гориво или за не закачен връщащ маркуч от инжекциона."
        Според вас можели да е от това,мотора няма никакви течове но този маркуч за връщането на горивото ако някой знае каде е моля да сподели

Коментар

Може на мен така ми тече от маркуча за връщане на горивото и ми се удоява разхода.
          Запомнете това[IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic5673_1.gif[/IMG]На първата картинка пише"Когато всичко се прецаква...."На втората".....Помни,че винеги може да стане по-зле!!!

Коментар

Това е нормално при разработката На мен сега ми гори 13/100км

Коментар

Абе човек спокойно ...От начало 1-вите 100 км ми изгори около 40 кила после до 200 км ми изгори около 33 ...След това на 300км ми изгори 25 и тъка... Се падаше до около 600 км...Най-малко ми е горяло на дълго 8/100 ...Ама то беше малко градско и извънградско...Иначе средно гори около 12-15....

Коментар

Благодаря ви много за информацията.Може да се заключи темата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X