Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Kawasaki Brute Force 750i 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за Kawasaki Brute Force 750i 2010г.

Здравейте колеги.от доста време чета из форума но за тази година не намерих нищо. Интересуват ме плюсове и минуси на тая машина и много ли са 3500км за закупуване втора употреба ? Ако има собственици на такива ще е добре да напишат впечатленията си,проблеми ако има такива,какво е положението с електрониката,трупат ли много грешки и всичко което сметнете за важно. Благодаря предварително.

От: Мнения за Kawasaki Brute Force 750i 2010г.

3500 км. изобщо не са много, ноо зависи как е позвано и поддържано.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Здравей аз имах такова. Карах го 3 сезона преди да го изтъркалям в едно дере. Никога не съм имал проблеми. Единственото може би е големият разход на бензин. 3500 км не са много, но както колегата е казал важно е как е подържано.

Успех с покупката.
      Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
      BMW F650CS
      Радо о885 5о 59 5о

Коментар

хех няколко отговора не ми излязаха...ако се повторя сори. колко километра си навъртял за тия 3 сезонаи на колко е било атв-то като цяло преди инцидента....а до колкото до покупката искам първо да съм сигурен в това което взема защото парите не са малко за тия машини.

Коментар

Колко са тия много пари защото ако ще даваш повече 10 к. въобще не се занимавай с тия Кавазакита ами си вземи направо Can-Am Outlander 800. Аз съм имал същия Брут Форс за който питаш и между другото модела няма разлика от 2008до 2010г. Не е лоша машина но е на светлини години назад от Outlander 800.
          Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
          Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Re: Мнения за Kawasaki Brute Force 750i 2010г.

Аз имам такова, но го карам много рядко. Основен минус е разходът - отива към 15 въпреки инжекциона. От ремонтите засега нищо не съм правил, но мисля че имаха някакво слабо звено по предницата/не е скъпо/. Според мен е зле на страничен наклон, доколкото знам с други джанти или фланци положението се подобрява. Има голяма мощност в ниските и много добър звук и вози доста меко. Много е удобно за дълги преходи, само че трябва да си носиш резервна туба бензин Има и преден блокаж, но не ми се е налагало да го ползвам досега. Имай предвид, че това си е работно АТВ и като поведение няма нищо общо със спортните. 3500км изобщо не са много, но зависи как е експлоатирано и дали са истински тези км
            "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

гледам към 11 к. с лебедка и регистрация че мисля лятото да го карам градско през седмицата.чета че Can-am има повече плюсове но си мислех че кавазакито ще е по лесно за подръжка.има официален вносител и сервиз ако се наложи.с can-am не знам как с тоят нещата с покупката на консумативи и от къде.

Коментар

От всеки мото магазин можеш да си купиш масло И те имат представителство в София Направо си взимай един скутер за това градско.....

Коментар

хех благодаря за мненията като си купя машина ще ви се похваля .

Коментар

Re: Мнения за Kawasaki Brute Force 750i 2010г.

11к лева според мен е много скъпо за такова АТВ. Реалистичната цена е 7-8. За градското каране - аз не бих, ама всеки сам си преценява.
                    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

така вървят в нашите сайтове. като дойде момента ще разгледам и за внос.

Коментар

За 11 к. ще е пълен мазухизам да си вземеш Кавазаки пред Кан-ам. Пак ще ти кажа имам много опит точно с този модел кавазаки и съм има лично мой 3 бр. такива Кавазакита от който едното чисто ново. Общо с трите имам над 10 000 км. изминати само Офроуд и определно знам , че ако трябваще пак да ги измина тези 10 000 км бих предпочел да е с КАн АМ.
                        Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                        Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Благодаря колега Керкелов.насочих се към can-am outlander 800 max.видях че има три вида модификации но каква е разликата между тях? на външен вид ми изглеждат еднакви.разгледах в английски сайтове там цените са по добри.като събера парите ще ви попитам имате ли информация за внос и от къде е по добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X