Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клипове

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Нашето каране продължава в Лозенска планина към връх Половрак, но преди да стигнем до него ще трябва да преминем през кални и дълбоки коловози. За съжаление камиони и джипове правят изключително дълбоки и тежки за преминаване коловози, но това е част от играта и хобито ни.
   

  Коментар


  • В последното ми качено видео караме до връх “ Половрак ” на височина 1182 метра. Уникална гледка към Витоша, Плана планина и Искъра! Последвайте канала ми в YouTube за подкрепа. Ново видео всеки Четвъртък в 21:45 линк към него поставям отдолу!

   https://www.youtube.com/c/YamahaRaptor700R
    

   Коментар


   • В това видео нашето пътуване ни отвежда до друга дълбоки коловози. За съжаление не можем да направим нищо, а просто да ги преминем през тях както можем и да продължим нашето пътуване по-нататък по нашия път. Уверете се, че сте ударили камбаната след абонамента, за да не пропуснете нито един от следващите ми видеоклипове. Следват още по-интересни видеа за в бъдеще
     

    Коментар


    • За това каране излезнахме с моя приятел с Polaris Sportsman 500 на вечерно нощтно каране. Стартирахме към 20:00 часа и с падането на нощта карахме на лед барове. Много приятно каране се получи по горските пътеки. Последвайте линка поставен отдолу за да влезнете в моя YouTube канал и се Абонирайте, за да не пропуснете никое от следващите ми видеа, както и последващите части от това каране на фарове. Благодаря за подкрепата!
      

     Коментар


     • Нашето невероятно вечерно пътуване продължава с това видео! Направихме страхотно каране и на път за обратно ( във видеото следващия Четвъртък ) ще карам през нощта на LED барове по горските пътеки. Следвайте линка отгоре и се абонирайте за канала ми в YouTube, не забравяйте да ударите камбаната, за да не пропуснете някой от следващите ми видеоклипове и разбира се не се колебайте да харесвате, коментирате и споделяте всички мои видеа! Благодаря за помощта! Това е наистина важно за мен и ми помага да продължа YouTube приключението си!
       

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

      Зареждам...
      X