Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клипове

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Това е последна част от това кално приключение. За щастие през Март наваля ново количество сняг и следващото ми видео ще бъде в снежната “ Стара Планина ” до връх Мургаш. Чудесно каране се получи по снежните пътеки. Абонирайте се за канала ми в YouTube за да не пропускате никое от следващите ми видеа! Благодаря за подкрепата
   

  Коментар


  • s_s1
   s_s1 коментира
   Редактиране на коментар
   Скучно каране по горски пътища и билни поляни. Кал, коловози, нищо интересно. Като група туристи с АТВ-та под наем и водач, чиято отговорност е да опазиздравето на туристите и целостта на машините.

 • Нашето поредно приключение ни води в Стара Планина. Този път ще караме от село Войнеговци до връх Мургаш. Изкачвайки се по пътеките, снега ставаше все повече и повече. Имаше и нужда от въже в един момент за Raptor-a, но се представи доста достойно в снеговете.
   

  Коментар


  • Във втората част от това наше каране в “ Стара Планина “, в по-ниската част топящия се сняг беше направил пътеките доста кални, с червена/кафява кал. Следващия Четвъртък по график ще кача следващата част от това наше приключение там, по пътеките нагоре до хижа “ Мургаш “.
    

   Коментар


   • Само аз ли ги гледам тези скучни клипове?

    Добре, че по някое време превключи на по-бърз ход на възпроизвеждане.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

    "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

    Коментар


    • Откриване на Мото Сезон 2021 - София Райдърс

     Видео от откриването на Мото Сезон 2021 от 10.04.2021. Организирано каране по Софийските улици на мотори, триколки, АТВ-та и УТВ-та. Организирани Стънтове с мотори и АТВ-та и Гонки с най-бързите мотори.
      

     Коментар


     • В трета част се изкачваме към хижа “ Мургаш ” за да хапнем за пореден път изключително вкусен обяд
       

      Коментар


      • В тази последна част от това каране в Стара Планина, част от групата изкачи сериозен снежен връх до хижа Мургаш, срещнахме коне по пътя, и за капак докато се прибирахме през почти цяла София ни валя сериозен дъжд. Въпреки всичко се получи страхотно каране
        

       Коментар


       • Нека посрещнем страхотно слънчево време с нови приятели и на нови терени около Кресна. Каране с три Raptors 700 и KFX700. Не изпускайте да видите края на видеото
         

        Коментар


        • Една компилация на най-добрите моменти от зимните ни приключение 2021
          

         Коментар


         • Екшън - в това каране с трите Раптор-а 700 и КФХ 700, един от завоите дойде леко неудобен за КФХ-а и той се озова в дерето. В негова защита ще кажа, че липсата на хубави гуми и високата скорост, не му позволиха да вземе завоя ( да не го нападнете сега ). За щастие разминахме се без особени наранявания, но видеото се получи ефектно и заслужава внимание!

          Благодаря на всички абонирали се за канала ми
           

          Коментар


          • Видео за най-дългата и ефектна битка от Луда Надпревара Май’2021 проведена в Костинброд. Битката между колата на Let’s Ride Production и други две - Опел Омега и Фолксваген Голф 2. Благодарности за предоставените кадри на Let’s Ride Production - кадри от две камери на колата ( от тавана и камера снимаща шофьора вътре ), кадри от дрон и кадри от камера отстрани на пистата. Последвайте ги във всичките им платформи:

           YouTube - https://youtube.com/channel/UCCy_k42s8jpY7G8BKtNvBUg

           Instagram - https://instagram.com/letsrideproduc...dium=copy_link

           Facebook - https://www.facebook.com/letsrideproduction/
            

           Коментар


           • Едно каране заедно с два мотора КТМ. Не е лесно след моторите, да се поддържа тяхната скорост, особено в следващото ми видео където с тях ще влезнем по пътеки в гората - доста по неравни и неудобни за поддържане на високата скорост с която те карат

            Доближавам се все по-близо до първата ми цел с моя YouTube канал, а именно достигането на 1000 абоната. Остават ми на този етап 35 абоната до 1000 броя. Благодаря на всички които ще ме последват и ще се абонират за канала ми за подкрепа. Благодаря Ви!
             

            Коментар


            • Втората част от карането ми с двата КТМ мотора. Този път влизаме в горските пътеки и терена е доста по-неравен и изровен.
              

             Коментар

             Активност за темата

             Свий

             В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

             Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

             Зареждам...
             X