Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между Kawasaki brute force 750 и Honda TRX 420 FOURTRAX RANCHER 4×4 AUTOMATIC нови !!

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Избор между Kawasaki brute force 750 и Honda TRX 420 FOURTRAX RANCHER 4×4 AUTOMATIC нови !!

  Карах (по скоро се возих ( няколко месеца Kawasaki brute force 300 като първо АТВ. Обмислям да го сменя с ново по голямо ,Kawasaki brute force 750 или Honda TRX 420 FOURTRAX RANCHER 4×4 AUTOMATIC.В един ценови клас са ,но вероятно са с различно поведение.Според техн.данни Kawasaki e по мошно и по леко 316 кг. Honda е 332 кг. Ще ви бъда благодарен ако някой да сподели собствен опит с двете машини.Не ми предлагайте други марки и модели.Ще го карам скучно и спокойно и няма да ми е необходимо подгрявне на ръкохватките.....

 • #2
  Кавазакито е двуцилиндрово, по мощно е и върви повече от Хондата. Има преден блокаж какъвто при Хонда липсва. С вариоатор е, а Хондата би трябвало да е с автоматична кутия и възможност за избиране на предавките с копче. Като цяло Хонда имат най различни интересни екстри в зависимост от изпълнението. Ако не ти пречи, че е по слабо и не е толкова рязко, аз бих избрал Хондата. Разхода на гориво при брут форса е брутален. Хондата може консумира почти 2 пъти по малко гориво.
  [SIGPIC][/SIGPIC]

  Коментар


  • #3
   Благодаря за мнението .И малкото кавазаки е с вариатор и е доста шумно.При подавне на газ шумът се увеличава несъразмерно с ускорението.

   Коментар

   Активност за темата

   Свий

   В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

   Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

   Зареждам...
   X