Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Aeon Cobra 350 - мнения

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Aeon Cobra 350 - мнения

Какво ще кажете за това атв? Дали си заслужава парите? Защото ми се вижда малко скъпичко... 8500лв. за тайлантско атв...
    И все пак искам да ви чуя мнението за атв-то като оставим цената на страни.

До: Aeon Cobra 350 - мнения

карам такова от юли миналата година. минал съм 2 400 км. 3 пъти съм сменял маслото и 2-3 пъти съм лепил спукани гуми.
    машинката е лека и много маневрена. реагира на всяко движение на тялото. окачването е много прилично. ниска е, но за сметка на това е много стабилна и достатъчно проходима. двигателят е рязък и много бързо се развърта. на асфалт съм вдигал 96 км/ч. качеството е на ниво.
    преди това карах кобра 320. същата като 350, но с малко по-уравновесен двигател.
    в момента продавам 350-ката, защото си взех друга машина. ако те интересува - пиши.

Коментар

Аз пък си продавам ЯМАХАТА (гризли 350 ирс) на същата цена и е почти нова!!! Мисля ,че разликата между Аеон и Ямаха е огромна

Помисли за нещо японско !!! за тези пари

Коментар

Първоначално публикуван от MIRON82 Преглед на мнение
        Аз пък си продавам ЯМАХАТА (гризли 350 ирс) на същата цена и е почти нова!!! Мисля ,че разликата между Аеон и Ямаха е огромна

Помисли за нещо японско !!! за тези пари
        колега, предполагам, че много ти се иска да продадеш старото си атв, но мисля че позицията ти да изтъкваш качествени разлики между японски и тайвански производители не е подкрепена с достатъчно опит. нека ти задам няколко въпроса:

откъде си толкова уверен за разликата между Аеон и Ямаха?
        карал ли си Аеон някога през живота си?
        имаш ли представа за качеството на Аеон в сравнение с Ямахата?
        ямахата е значително по-скъпа, предимно защото марката е известна и "плащаш за самата марка".
        знаеш ли, че Ямаха имат завод в Китай?

цената, на която продавам моя аеон е далеч по-ниска от ямахата, не защото е по-лошо качеството, а защото "не се плаща за марка"
        оказва се, че тайванските производители правят машини за световно известни марки. всичко е въпрос на маркетинг.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X