Здравейте, интересувам се от ремарке (платформа) за 2 атв-та.Рових се почти навсякъде и не намерих нищо...Та искам да ви попитам дали знаете къде има и каква е цената.Извинявам се, че темата е тук, но това е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремарке(Платформа) за 2 атв-та..
Свий
X
-
До: Ремарке(Платформа) за 2 атв-та..
Виждал съм една такава правена на торсион много е добра ниска и удобна. Идва с нея един джипар по състезания и мъкне 2 АТВта. И ме изпревари на пътя все едно че бях спрял, като пътувах за Хисаря. Луд![COLOR=red]ГАААЗ до тенекията![/COLOR]
[COLOR=palegreen]Спирачките са за страхливите.[/COLOR]
-
Първоначално публикуван от sinbad Преглед на мнениеВиждал съм една такава правена на торсион много е добра ниска и удобна. Идва с нея един джипар по състезания и мъкне 2 АТВта. И ме изпревари на пътя все едно че бях спрял, като пътувах за Хисаря. Луд!
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sinbad Преглед на мнениеВиждал съм една такава правена на торсион много е добра ниска и удобна. Идва с нея един джипар по състезания и мъкне 2 АТВта. И ме изпревари на пътя все едно че бях спрял, като пътувах за Хисаря. Луд!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеДа не е тая щото се продава
Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
Коментар
-
Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнениеЕдна платформа за лека кола няма ли да свърши работа?
А може и по предназначение да се ползва.
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Ами и мойта платформа е правеняк. За 2 АТВ-та е, като първото е надлъжно,а малкия раптор на сина ми стои напречно. Разтоварват се и отзад и отстрани. С едно приятелче я замислихме и той я направи, премина през технотест и си я регистрирах.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
В събота си сложих теглич. Фирмата, която ми го продаде и монтира продава и ремаркета (универсални и профилирани). На мен най-много ми хареса едно 250/125 на незнам си колко, но със спуснати капаци товари 2 атвта - стига да влязат на широчина (125). Много се замислям за него защото може да се ползва и за друго и цената никак не е лоша - около 1800лв.
Коментар
-
Едната фирма е пловдивска - www.remarketa.com
софийската е www.kalocom.com
Коментар
-
Име: ивайло николов
Е-Майл: venitrailers@abv.bg
Телефон: 0885314734
производител на колесари за надувни и стъклопластови лодки; ремаркета за ATV , моторни шейни ,джетове, багажни и др. Работим по индивидуална поръчка на клиента, горещо поцинковани детайли и чатси на ф-ма KNOTT човека ги прави по индивидуален проект,а и цената е нормална.Окачването е торсионно (knott) и е необслужваемоКалин Величков
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар