Дойде време вече и за брат ми да навлиза в атв-тата и сигурно до месец ще му вземеме и на него. След много мислене се спряхме на YFZ и LTR. Много се чудихме отначало и в крайна сметка тамън решихме да е Ямаха и случайно в Еди моторс видях едно черно сузуки лтр и много ме грабна. От една страна ямахата е изпитана и е печелила повече награди от което и да е друго атв за последните 5 години. Освен това и се носи репутацията че от 450тките върви най-много аз лично съм карал тази на Дунио и наистина върви доста и е 2005 а от 2006 са с подобрен двигател и карбуратор.Окачването и амортисйорите също са от най-добрите. Освен това сме и фенове на Ямаха. От друга страна От както е излезнало сузукито мачка наред в мотокроса а за 2008г е с подобрен двигател и окачване. Единственото фабрично атв което е напълно "Race Ready" идва с +2 окачване на широчина и с толкова големи амортисйори и мотокрос гуми. Освен това е инжецион и му трябва само един чип на Йошимура(специално разработен за модела) който е 35$ и като махнеш тапата на ауспуха и капака на филтъра качва 7 коня. Това което ме притеснява е че понеже гумите са за мотокрос и са 18ки(на раптор и ЪФЗ са 20 на КФХ 700 22) следователно атв-то е много ниско и грам не е за гората то не че ямяхата е много де но поне се справя преди да дойдат големите камъни и калта. Широкото окачване също е проблем в гората. Така че сигурно ще му трябват други гуми на сузукито и много протектори отдолу. Иначе е хубав модел и почти няма такъв в БГ. Така че кажете вашето мнение. Атв-то главно ще се кара по по-леки преходи и пътеки и трасета и скоци.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
SUZUKI LTR 450 vs YAMAHA YFZ 450
Свий
X
-
До: SUZUKI LTR 450 vs YAMAHA YFZ 450
Аз също го видях черния ЛТР и мене ме грабна, давай на брат ти Раптора и вземай Сузукито а и ти не обичаш кой знае колко ендурото, кроса ти е по присърце. Вземай ЛТР-а и не го мисли много че съвсем ще се ошашавиш.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар