Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Goes 450 x ATV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за Goes 450 x ATV

Здравейте. Решил съм да си купувам куад GOES 450 x. Има ли някой който е запознат? Чувал съм че моделът е френски, но в интернет не мога да намеря нищо по подробно. Мисля че в Бг тези машини още ги няма.
    Чакам отговори
    Благодаря
    Прикачени файлове

До: Мнения за Goes 450 x ATV

А от къде ще си го купиш?
    http://www.goeseurope.com/
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И аз за първи път го чувам този модел атв,не съм го срещал сега ще се опитам да намеря малко информация за него ако мога в интернет
      [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

6те го копувам от испаниа тои е единиа от двата които може да излиза на авто писта и е двуместен а другиа мислиа на поларис предатор.

Коментар

Първоначално публикуван от bratovanov83 Преглед на мнение
          Здравейте. Решил съм да си купувам куад GOES 450 x. Има ли някой който е запознат? Чувал съм че моделът е френски, но в интернет не мога да намеря нищо по подробно. Мисля че в Бг тези машини още ги няма.
          Чакам отговори
          Благодаря
          Това си е копи пейст на Сузуки400 или в другата му реплика Артик Кат400, кфх400 силно се съмнявам да е френско или е френско с китайски акцент за всека държава си ги вкарват под различно наименование тука мисля че се вкарва като Фалкон
          Последно редактирано от Tpunep; 26-05-08, 20:00.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Здравейте GOES 220,300s и 320 са с двигатели на AEON тук ги предлагат в scooter bg там имаше и такава 450-ка която беше с двигател от субару разликите са в пластмасите ако е същото го има и тук но най-добе се обади за по-подробна информация

Коментар

благодариа ви за отговорите имаь вазможност да го пробвам простое невероиатен .и разбра
              вси4ко което ме интересуваше.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X