До: Kawasaki KFX 450R vs Raptor 700
Ммм не е задължително карам Раптор 700 от близо 2 год. освен това съм пробвал YFZ 450 honda TRX 450 Suzuki ltz-r 450 демек всички 450 без кавазакито от отзивите на тези които са го карали знам че не е по бързо от останалите 450 даже YFZ го дърпа. Бягал съм се на "Драг" с раптора с почти всичките тия без кавазакито и само YFZ ми се опъва. Така че невярвам кавазакито да е по бързо от раптора. Всичко зависи от карача и дори от килограмите на карача не е се едно тоя на кавазакито да тежи 60 а оня на раптора 110. Раптора като цяло има по голям въртящ момент което му дава повече сила на предавките след 2-ра, кавазакито пък е с по нисък център на тежестта което дава по добър старт. Но както казват американците "NO replacement for displacement" демек нищо неможе а замени големите кубици 
Все пак по темата много зависи от това как и къде 6е караш и двете са твърдо спортни атв. Много по твърди и изморителни за каране от КФХ 700. Раптора е малко по мек и заради по големия въртящ момент и се налага по рядко да сменяш скорости така че е малко по удобен за каране в гората, но пак нищо общо с кфх 700. Зависи и от размерите ти. Аз съм 1.92 и веднъж при еди се ка4их на едно кавазаки 450 без да го карам и кормилот му беше доста ниско и неудобно за мойта височина. Така че ако си по едър раптора ше ти е по удобен. Бе най-добре ги пробвай и двете ако мойеш и прецени
Първоначално публикуван от morala
Преглед на мнение

Все пак по темата много зависи от това как и къде 6е караш и двете са твърдо спортни атв. Много по твърди и изморителни за каране от КФХ 700. Раптора е малко по мек и заради по големия въртящ момент и се налага по рядко да сменяш скорости така че е малко по удобен за каране в гората, но пак нищо общо с кфх 700. Зависи и от размерите ти. Аз съм 1.92 и веднъж при еди се ка4их на едно кавазаки 450 без да го карам и кормилот му беше доста ниско и неудобно за мойта височина. Така че ако си по едър раптора ше ти е по удобен. Бе най-добре ги пробвай и двете ако мойеш и прецени

Коментар