Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KFX 450R vs Raptor 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kawasaki KFX 450R vs Raptor 700

Първоначално публикуван от morala Преглед на мнение
    Не гледай конете KFX450 върви повече от раптора
    Ммм не е задължително карам Раптор 700 от близо 2 год. освен това съм пробвал YFZ 450 honda TRX 450 Suzuki ltz-r 450 демек всички 450 без кавазакито от отзивите на тези които са го карали знам че не е по бързо от останалите 450 даже YFZ го дърпа. Бягал съм се на "Драг" с раптора с почти всичките тия без кавазакито и само YFZ ми се опъва. Така че невярвам кавазакито да е по бързо от раптора. Всичко зависи от карача и дори от килограмите на карача не е се едно тоя на кавазакито да тежи 60 а оня на раптора 110. Раптора като цяло има по голям въртящ момент което му дава повече сила на предавките след 2-ра, кавазакито пък е с по нисък център на тежестта което дава по добър старт. Но както казват американците "NO replacement for displacement" демек нищо неможе а замени големите кубици
    Все пак по темата много зависи от това как и къде 6е караш и двете са твърдо спортни атв. Много по твърди и изморителни за каране от КФХ 700. Раптора е малко по мек и заради по големия въртящ момент и се налага по рядко да сменяш скорости така че е малко по удобен за каране в гората, но пак нищо общо с кфх 700. Зависи и от размерите ти. Аз съм 1.92 и веднъж при еди се ка4их на едно кавазаки 450 без да го карам и кормилот му беше доста ниско и неудобно за мойта височина. Така че ако си по едър раптора ше ти е по удобен. Бе най-добре ги пробвай и двете ако мойеш и прецени
    It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Не мога да сравня кфх450 с Раптор но сравнение с кфх700 няма тая мощ все пак по голямия върящ момент и повечето кубици си казват думата която в разликата в килограмите не може да навакса, но пък има нещо друго което не може да се обясни 450-та си има характер така да се каже нервност, експлузивност, ряз което при 700-ката липсва все едно караш тролейбус няма фън.
      п.п.при по големите машини спирачки, маневреност, обхват на каране и др. тъпотии отсъстват за сметка на проходимост,комфорт и те такива работи
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
        ...все едно караш тролейбус няма фън.
        п.п.при по големите машини спирачки, маневреност, обхват на каране и др. тъпотии отсъстват за сметка на проходимост,комфорт и те такива работи
        ти ме уби!
        По някои от изброените неща много ще споря.

Коментар

абе взимаи някое от двете,сега кое е по добро,трудна работа да разбереш,като се има в предвид 4е половината от форума карат кавазаки,другата половина карат ямаха,няма как да се разбере,и двете машини са добри,взимаи която ти харесва повече на външен вид,кво го мислиш толкова

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
            ти ме уби!
            По някои от изброените неща много ще споря.
            Десо това си е мойто виждане по въпроса не е задължително всички да сме на един ъкъл говори ли сме си доста пъти ако си мислех като тебе щях да си оставя 700-ката две такива ми минаха през ръцете като втората знаеш че беше направена и съм я карал точно два пъти сега сигурно ще си взема втора машина и тя ще е юфз450. Така е хора много ,идеали двойно. А за 700-ките спор няма добри машини може би най-добрите за нашето каране ама на мен ми е по голямо удоволствие с по лека машина
            Последно редактирано от Tpunep; 06-02-08, 13:19.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Бащами имаше Raptor 700 а аз карам KFX 450R и двата мотора са много добри,кавазакито е уникален мотор ама не е за начинаещ трябва много добре да се балансира и е много измурителен , за начинаещ Раптора е по-добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X