Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кажете нещо за ARCTIC CAT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• кажете нещо за ARCTIC CAT

Здравейте аз сам малко на4инаещ по темата за атв и искам съвет относно покупката на атв - arctic cat.Разбрах че официално се внасят в бг от началото на тази година и искам някои който има такова или знае нещо за тази марка да сподели...
    давам ви линка да ги видите и да си кажете мнението
    http://jemigroup.com/arcticcat/products

До: кажете нещо за ARCTIC CAT

колега аз карам такава марка атв просто съм така доволен че немога да ти опишамакар че моето е 400сс но е толкова нервно направо ти е кеф да го караш за повече инфо. на тел. 0889951871 жоро

Коментар

Ми тая марка е по-слабо позната у нас, но не отстъпва на другите големи като Polaris и BRP. Американски са, използват предимно двигатели от Suzuki.

Коментар

мнения за arctic cat

искам мнение за Arctic cat 650cc.Бива ли ги,ако някой кара такава машина моля да сподели впечатления

Коментар

До: мнения за arctic cat

Имам 1 впечетление от артик ката ...Един кумшия имаше артик кат 450 и осетих ,че върви доста...Но го кара 2-3 дена и го продаде....

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=21747

Коментар

Първоначално публикуван от таткокарло Преглед на мнение
              колега аз карам такава марка атв просто съм така доволен че немога да ти опишамакар че моето е 400сс но е толкова нервно направо ти е кеф да го караш за повече инфо. на тел. 0889951871 жоро
              колега 400 ма спортното или работното

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
                Имам 1 впечетление от артик ката ...Един кумшия имаше артик кат 450 и осетих ,че върви доста...Но го кара 2-3 дена и го продаде....
                колега ма тоя твои комшия е карал бая старичко атв арктик кат защото 450сс не се произвеждат от мн време
                говорим за последните модели и как се представят те ако някой има да сподели...

Коментар

В този сайт цени няма ?

Коментар

колега ма телефони има обади се питай ако се интересуваш сериозно
                    също и e-mail може6 да им драснеш едва ли ще ти е трудност

Коментар

в сайта на представителите за България няма цени и не се знае какви модели имат в наличност, а иначе ми казаха, че правят доставките за около седмица, ама знам ли

Коментар

До: мнения за cat

привет , имах честа да тествам 1arctic за около 30 мин разбрах че:
                        леко управление,изключително маневрен ,тих на оптимални обороти завидно устойчив на рязка промяня ня посоката при средна скорост и страничен наклон, но но по тромав.
                        това е сравнение между КБФ750и АК400 но да разликата в кубатурата е 2на
                        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

мерси за мнението колега ето за такива тестове говоря.
                          мисълта ми беше не рзни хора дето са чули недочули а хора дето са пробвали лично и казват с каква машина е сравнението
                          мерси отново

Коментар

Първоначално публикуван от bedrun77 Преглед на мнение
                            в сайта на представителите за България няма цени и не се знае какви модели имат в наличност, а иначе ми казаха, че правят доставките за около седмица, ама знам ли
                            колега кажи какво те притеснява...
                            аз като купувах се забаиха наистина седмица,но това бе6е защото аз взех 3 броики и не защото ги нямаха а защото аз исках да са "по пресни".
                            другата причина беше защото тези тук бяха регистрирани-но в софия град-иначе нови а аз исках заедно да си рег мойте..

Коментар

Колеги, а какво ще кажете за работните им атв 500 кубика?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X