Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля дайте мнения за Polaris Sportsman 700 !!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля дайте мнения за Polaris Sportsman 700 !!

Здравейте нямам почти никакъв опит с АТВ-та,обаче съм се нагледал на Поларис Спортсман 700 но незнам абсолютно нищо за здравина,сила,чести проблеми и т.н.Ще съм Ви много благодарен за малко помощ. )

От: Моля дайте мнения за Polaris Sportsman 700 !!

Хубава е машинката,здрава е и обслужването и е простичко,мисля че беше 45 коня който са напълно достатъчни за разходка сред природата или за вършене на работа и ринене на сняг.
    Ако ти харесва и на пръв поглед изглежда здрав,казвам на пръв поглед защото гледаните машини си личат първо от вън,ако няма счупени пластмаси,стърчащи кабели,липсващи неща като цяло по машината взимай я,ако пък е обратното то има вероятност поларисчето да е било по състезания и да е било пържено здраво,или просто собственика да е мундарин и да гледа да се оттърве щото машината вече започва да става проблемна.
    Полариса е много приятно атв и ако технически е здраво няма да съжаляваш,успех и ще чакаме скоро да се похвалиш
    Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Да обаче се чудя,защото много са редки тея 700цц и никой не говори за тях във форума нито има много клипове със тях.....ииии изобщо ми излизат толкова въпроси,дали мотора не е слаб за това шаси?,бързо ли се чупят?дали не е някаква гавра на поларис с тоя двигател че никой да не пише за тях и цената да им е толкова различна от тази на 800 кубиковия....О да щях да забравя 500 кубиковия по-добър ли е, защтото във форума се пише само за него и за 800 кубиковия разбира се.Изобщо никаква информация от страна да собственици не намира из форумите за за спортсман 700 )))

Коментар

Polaris на Български се превежда "майка плаче". Скъпи бавно пристигащи части, огромна тромава недодялана машина.
        Помисли за какво ще го ползваш първо, второ бюджет, чак тогава гледай за конкретен модел.
        При положение че живееме бая далече от цивилизацията, бих се ориентирал към нещо по масово като БрутФорс 650/750 или Гризли 660/700.

Коментар

Не се говори защото може би не се среща по нашите географски ширини.
          На село има един човек с 700-ка от 3-4 години си го кара нищо не е правил по него. Тази година му смени маслото
          Верно ходи си по разходки само из гората и то леки.
          За работно и за леки разходки си е перфектно. Не знам как е от към горене защото мойта 800-тка си гори но не съм пробвал със стоковия филтър.
          имам го от 2-3 години и освен масло друго не съм сменял но каквато и да е машината частите винаги са скъпи.
          Не съм чул още АТВ с евтини оригинални части освен ако не е Зонгшен или Башан
          Важно е предния собственик да не е бил мундар да не знае къде му е въздушния филтър и пробката за масло и да няма сериозни деформации

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
            Polaris на Български се превежда "майка плаче". Скъпи бавно пристигащи части, огромна тромава недодялана машина.
            Помисли за какво ще го ползваш първо, второ бюджет, чак тогава гледай за конкретен модел.
            При положение че живееме бая далече от цивилизацията, бих се ориентирал към нещо по масово като БрутФорс 650/750 или Гризли 660/700.
            Добър английски колега ''JAM'' ,няма как да се съглася с твоето мнение но го приемам,явно си попаднал на голям кошник и си афектиран.
            Това за частите е валидно за всички атв-та,имам на работа зачислен един поларис 500 карбуратор,постоянно е с ремарке и се товари с какво ли не,от 4 години се опитвам да го строша но все още не успявам.
            Ако този е бил подържан що годе и колегата си го подържа добре съм сигурен че и той няма да го строши скоро,разбира се че е по-муден та нали е работен кон все пак,за работа и разходки е перфектен.
            Брут форса е машината дето не бих си взел никога,няма никакво развитие там,всичките им нови модели са досущ като старите,а за горенето да не говорим.
            Да за гризлито си прав,компромисен вариант е но пак бих избрал полариса,въпрос на гледна точка е
            Колегата нещо не пише,май сме го отказали от бъдеща покупка
            Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Не съм се отказал,все още събирам положителни мнения за полариса...и на гризли съм е нагледал но все още не ми е по джоба..

Коментар

Първоначално публикуван от boianpas Преглед на мнение
                На село има един човек с 700-ка от 3-4 години си го кара нищо не е правил по него. Тази година му смени маслото
                И аз имам един съсед, тамън научи коня да не яде, той взе та умре. Маслото се меня ВСЯКА година даже и да не си го палил.

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
                ..няма как да се съглася с твоето мнение но го приемам,явно си попаднал на голям кошник и си афектиран.
                Не очаквам никой да се съгласи. Просто изказвам моето. Наблюденията ми са върху 10тина полариса дето караме заедно и на 10тина на клиенти които съм поправял.
                Грам не съм "фен" на марка. Новите след 2010-2011 нямат нищо общо като качество и възможности със старите. Като въпросното 700 което ще е около 2000г.

Първоначално публикуван от flabar Преглед на мнение
                Не съм се отказал,все още събирам положителни мнения за полариса...и на гризли съм е нагледал но все още не ми е по джоба..
                То ясно че си се навил, само чакаш някой да ти каже взимай го!
                По добре ще е да огледаш няколко машини във бюджета ти със някой по опитен.
                На 10г атв няма никакво значение каква марка е било, а как е подържано.
                Имай предвид че 4 нови хувава марка гуми са ти към 1000лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X