Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Shineray XY250STXE!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Shineray XY250STXE!

Струва ли си да си купя Shineray XY250STXE аз тежа 54кг висок съм 1,74 на 16 години съм за сега разполагам само с 2000лв. и това ще ми е първо атв до сега съм карал китайски скутер 50сс и Yamaha Aerox стънт 70сс!

От: Shineray XY250STXE!

Аз карам такова, тежа 80 кг, сина ми е 30 и те така гадината се катери без проблем по баирите, че даже и в яко лято и жега не прерява (верно, че е въздухарка). Дразнещото по това АТВ обаче е първо здравината, не става за скокове и здрав екшън, това е само за разходки из гората, черни пътища, гъбки, палатчица, риба и тн., но нищо повече. Моето го купих втора употреба на 1200 км. стария собственик явно го беше сцепил от екшън, после разбрах, че го бил ударил челно в нещо голямо, но по предницата нямаше нищо толкова повредено, рамата не е пукната никъде ...... Обаче като се почна, втулки заден шарнир, наложи се да го преработя с касети със сачмени лагери, заден амортесьор пълна щета, предни и двата "довиждане", крива задна ос (вероятно от стария собственик), електро системата търпи сериозни критики, куп други дребни дразнещи дефекти. Второто дразнещо нещо е дилъра на части, който е във Варна, реагират бързо, цените са супер ниски, но много от нещата ги нямат на склад и отнема месеци да доставят. Най-общо казано, за първо АТВ става, но бъди много внимателен като го купуваш. Аз лично втори път "китаец" няма да си купя, това ако оцелее ще го оставя на сина ми да се учи на него.
    Grand Vitara 2.5 V6 кармазъ с доста подъл теглич.

Коментар

Аз също имам Шинерай от вече две години на близо 3000км е няма проблеми с нищо освен с двата предни амортисьора които се счупиха незнайно защо и скъсяване на веригата защото се разтегна много. И съм много доволен!

Коментар

Едно от атеветата което имам е такова не съм имал ядове.
        Взимай за първо става.

*** бележка на модератора: Техническите дискусии не са място за "пласиране" на обяви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X