Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на зафира

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Повдигане на зафира

Здравейте! Интересува ме дали може да се повдигне окачването на зафира, с колко и какво трябва да се направи?
    Благодаря предварително за съветите.

До: Повдигане на зафира

С цел?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

по достъпна за паркиране по тротоари и каране по черен път

Коментар

Първоначално публикуван от BATNEO Преглед на мнение
        по достъпна за паркиране по тротоари и каране по черен път
        Колега,според мен имаш нужда от джип!Това е отговора на въпроса ти...

Коментар

Ми що не си купи някаква джипка тогава, кат искаш да катериш и да караш по черно

Сега сериозно. Няма много такива във форума, така че най-добре да се види на живо и да се прицени......Ако беше казал откъде си - щеше да е по-лесна задача да те насочим към правилните хора....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Благодаря за идеята за джип, и това ще стане някои ден но за сега тази кола ми върши добра работа. Само искам да е вдигна малко с 5-10см. иначе съм от Пловдив.

Коментар

Благодаря за идеята за джип, и това ще стане някои ден но за сега тази кола ми върши добра работа. Само искам да е вдигна малко с 5-10см. иначе съм от Пловдив.
              5-10 см за кола са много според мен ако успееш да я вдигнеш с 3-4 см, посредством подложки, ще може да сложиш по-големи гуми. Аз така си вдигнах кросАстрата Ама преди да сложа по-големите гуми си взех джипка.
              Светът на Владо

Коментар

Друг вариант е да купиш пружини, който са за същия модел, но по-голям двигател. И така ще има малко повдигане.
                Като още един вариант може да сложиш пружини от друг автомобил. За целта обаче трябва да сравняваш в магазина, за да разбереш кое ще пасне
                КросАстрата си я вдигнах отпред с пружини по-високи, а отзад с подложки, щото се оказа, че за моя модел това е най-тежкия ДВГ
                Светът на Владо

Коментар

vladoniki благодаря за изчерпателната информация, но май ще мина на вариянта с джипката

Коментар

май ще мина на вариянта с джипката
                    Това не е лош вариант и все пак за спорта може да я вдигнеш Аз съм фен на такива неща. Ако я видгнеш може да направим един офроуд с зафира и астра
                    Светът на Владо

Коментар

хахахах може може ще бъде весело ако успеем да ги на правим и 4х4 ще е върха

Коментар

хахахах може може ще бъде весело ако успеем да ги на правим и 4х4 ще е върха
                        Kъдето не изкарвана с предното я караш назад и имаш доста по-голяма проходимост, поради тежеста на двигателя
                        Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                          Kъдето не изкарвана с предното я караш назад и имаш доста по-голяма проходимост, поради тежеста на двигателя
                          Преди да взема джипката така бях направил един Голф II - с по-дълги пружини и подложки, сложих му и по-големи гуми. Сега жена ми си го хареса и не слиза от него, защото се катери навсякъде с него по бордюрите.... Това за карането назад пък съм го доказал за себе си емперично по един кален баир... След 5 опита да мина напред обърнах Голфетата, засилих я и минах от първия път назад....

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                            Да добавя още нещо изпробвани с подобен автомобил.На предния капак да седнат един или двама от спътниците,в този случай резултата при изкачване на задна скорорст е осезаем.
                            Последно редактирано от adwokat; 16-10-08, 08:00.
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

а когато си в падина и те завали дъжд
                              и от всякъде стане кал до ушите а цивилизацията е на 1 час пеша
                              теглиш майната на всичко и си купуваш джип
                              BMW X6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X