Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори -Ironman

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Амортисьори -Ironman

Здрвейте , имам едно питане -някой използвал ли е Амортисьори Ironman и какви са отзивите за тях ,мисля да закупя пък нямам никакво инфо за тях. пробвах се да намеря нещто в форума за тях но не успях може и да греша
    За Паджеро подходящти ли са .

До: Амортисьори -Ironman

Твърдо НЕ!

Все пак, пуснете си едно търсене и ще разберете в снимки и подробности...

Успех

Т.
    Good guys drive Land Rovers!

Коментар

IronMan имат изключително лоша слава благодарение на т.н. си вносител който според мен внасяше някакви ментета нямащи нищо общо с оригиналното производство... От известно време насам имат друг вносител който съм сигурен че ще изненада приятно публиката...

В момента се тестват поредица продукти на фирмата и резултатите са повече от обнадеждаващи...
      VPetrov.photography

Коментар

мерси много . намерих и инфо в форума

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          IronMan имат изключително лоша слава благодарение на т.н. си вносител който според мен внасяше някакви ментета нямащи нищо общо с оригиналното производство... От известно време насам имат друг вносител който съм сигурен че ще изненада приятно публиката...

В момента се тестват поредица продукти на фирмата и резултатите са повече от обнадеждаващи...
          Привет от мен !
          Исках леко да "подновя" темата за Ironman. Дали има развитие с новия представител на фирмата за България?. Като цяло си търся задни пружини за моят Forester - с оригиналните стои клекнал отзад, може би заради газовата бутилка и евентуално се бях спрял на IronMan, но някак си коментарите за стария представител ме разколебаха; разбира се ако някой има и друго предложение за пружини ще се радвам да проверя.

Коментар

Аз сега слагам +2" усилени пружини Ironman на патрол Y60. Като направя тестовете ще кажа. На пръв поглед - доста масивни (дори като за патрол). А за новия представител в България - няма да имаш никакви проблеми!
            Technical Rescue Direct - life lies in courage
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Icerunner - благодаря за отговора - в случай, че не представлява проблем - би ли могъл да ми изпратиш координати на доставчика ти на тези пружини - да пробвам да си поръчам от него -за да мога и аз да тествам - ако не е проблем разбира се.
              Тъй като още нямам достъп до пълния набор от инструменти в форума - някак си не можах да се ориентирам как да пратя лично съобщение - ако не е прието да се постват тук адреси и телефони - може и на мейл thecow@abv.bg .
              Поздрави от мен

Коментар

Фирма Ликон
                +359 2 961 3015
                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Малко ъпдейт на темата - въпреки, че може и леко спамаджийски да се получи .
                  Поръчах пружини при фирмата - обсъдихме варианти - в крайна сметка ми препоръчаха други, не толкова заради качеството, колкото заради възможността да бъдат доставени по-бързо - модела отново беше австралийски, за форестър. Доставката пристигна седмица пред уговорения срок, в рамките на договорената цена - с две думи само добри отзиви за обслужването. Пружините паснаха идеално / въпреки че в първия момент бях леко шокиран, защото новите пружини бяха с 3 пръста по-ниски от оригиналните, а уж ги взех за по-високи/, стойката на колата се оправи - возията на фори-то стана в пъти по-добра. Ако някой търси пружини горната фирма е много добър вариант.
                  Поздрави от мен !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X