Здравейте.Четох доста теми из форума и наистина мисля ,че тук ще открия точия отговор. Семейството искаме да си купим ван с който да разкарваме туристи до различни забележителности ,но се колебаем между Mercedes Vito (новия дизайн) / Viano и VW Garavelle / Multivan или нещо друго 7 места.Бюджета е до 18 000лв. Проблемът е ,че пътищата до някои от тях са в лошо състояние - Коларски път. Примерно Росалийския проход. Искаме да постигнем:
- меко возене (да не е от чакъла да подскача цялата кола)
- същевременно да е повдигната за да не опира при 7 човека в разни каманаци по пътя.
- Малък разход
- Обмисляме да правим тези разходки през добро време ,така че не държим да е 4х4
Като пари колко ли ще струва един тунинг на подобен ван ,и какви части поред вас ще се наложи да се сменят?
- Пружини , Амортисьори , Носачи друго?
Ще съм благодарен ,ако някой качи снимки на свои проекти или просто кажете трябват ти амортисиори с ОЕМ :352875927492 , Носачи с ОЕМ : 42739063924 за този модел.
На едната снимка показвам пътя ,а на другата повдигнато Viano 4x4 заводско (рядко срещано в България) ,но незнам дали такова би се справило с подобен път.Вие сте офроударите вие ще дадете мнения.
Знам ,че имате какво да споделите
- меко возене (да не е от чакъла да подскача цялата кола)
- същевременно да е повдигната за да не опира при 7 човека в разни каманаци по пътя.
- Малък разход
- Обмисляме да правим тези разходки през добро време ,така че не държим да е 4х4
Като пари колко ли ще струва един тунинг на подобен ван ,и какви части поред вас ще се наложи да се сменят?
- Пружини , Амортисьори , Носачи друго?
Ще съм благодарен ,ако някой качи снимки на свои проекти или просто кажете трябват ти амортисиори с ОЕМ :352875927492 , Носачи с ОЕМ : 42739063924 за този модел.
На едната снимка показвам пътя ,а на другата повдигнато Viano 4x4 заводско (рядко срещано в България) ,но незнам дали такова би се справило с подобен път.Вие сте офроударите вие ще дадете мнения.

Коментар