Реших да сложа ксенон на джипчето(рав 4 '99)
Крушките са му 9006 hb4 на късите светлини, обаче ме притеснява това че може да се получи някакъв селски тунинг и да засляпявам насрещно движещите се.Още повече че тойотата е по-висока от лека кола и ефекта от разсейването и отблясъците ще е по-голям!
За целта търсих някакво решение да сменя фаровете, или да вградя лупи....
намерих това:

Слагат се на мястото на оригиналната крушка и се пристягат с гайки.

на къси светлини

и на дълги светлини

Има обаче няколко неща които ме притесняват:
Бих искал да сложа биксенон,но дали няма да се получи кофти комбинация при дългите светлини, защото фара ми е двусекционен и едновременно ще светят халогенната крушка и ксеноновата?
На снимките по горе не ви ли се струва че светлината е прекалено концентрирана в точка......все едно свети прожектор.....
Дали няма да пренатоваря ел.инсталацията?
Кажете какво мислите за цялата работа
,защото сега има моменти когато на сравнително силно осветена улица вечерта не мога да разбера дали съм си вкючил фаровете или не 
Ориентирал съм се към температура на цвета 4300к или 5000к
Крушките са му 9006 hb4 на късите светлини, обаче ме притеснява това че може да се получи някакъв селски тунинг и да засляпявам насрещно движещите се.Още повече че тойотата е по-висока от лека кола и ефекта от разсейването и отблясъците ще е по-голям!
За целта търсих някакво решение да сменя фаровете, или да вградя лупи....
намерих това:
Слагат се на мястото на оригиналната крушка и се пристягат с гайки.
на къси светлини
и на дълги светлини
Има обаче няколко неща които ме притесняват:
Бих искал да сложа биксенон,но дали няма да се получи кофти комбинация при дългите светлини, защото фара ми е двусекционен и едновременно ще светят халогенната крушка и ксеноновата?
На снимките по горе не ви ли се струва че светлината е прекалено концентрирана в точка......все едно свети прожектор.....
Дали няма да пренатоваря ел.инсталацията?
Кажете какво мислите за цялата работа

Ориентирал съм се към температура на цвета 4300к или 5000к
Коментар