Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистрация на колесар самоделка !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Регистрация на колесар самоделка !

Искам да попитам как става ,трябвали да се минава задължително някакъв хехно-мехно тест ли какво беше ,задължително ли е?
    Тази институция само в София ли е ,тряба ли да пътувам цели път от Бургас до София за този тест ,ако си направя колесар самоделка ?
    И изобщо имам ли възможнос да взема тази въртелешка или мал-шанс? Според днещните изисквания дали трябва задължително ремаркето да е от производител ?
    И ако си направя колесар от ремарке с регистрация дали неможе да завъртя нещата и да не се занимавам с този тест ?
    Последно редактирано от Максим...; 04-11-08, 22:19.

До: Регистрация на колесар самоделка !

За колесар от тези като на пътна помощ не ти трябва регистрация,за всичко останало да,
    Преглед мисля че правеха и в Шумен но нямам точно инфо.

Коментар

тва добре мерси много ! някои по навътре с нещата ?
      и един интересен въпрос до клолко килограма ремарке може превозваш с Бкат. ?
      защото има ремаркета по 1500 кг за коли ?С това позволено ли е да си джиткам с колата ?
      И Бкат.+Екат. за какви кила се отансят ?
      а сега да вдим кои си е научил листовките

Коментар

В Бургас ли си? Питай тука:
        http://www.technotest.bg/bg/offices.html

Коментар

С "В" кат. се тегли т.н. "туристическо" ремарке с общо тегло /заедно с товара/ до 750 кг. Над тази стойност "В" + "Е". Така стой и въпроса с колесара .
          MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Здравей , минах през тази пътека преди около година.Ако колесара ( ремарке и т.н.) е самоделен, то задължително се минава Технотест за сертификат. Следваща стъпка е набиването на номер,гражданска и следва Кат. Бургас и Търговище бяха последните градове (по моя информация ) където се регистрират самоделки - от нелицензирани производители. Номера го набиха в сервиз на москвич-Бургас. Таксата е 10 лв. а документа се прилага към необходимите за регистрация. Тел. на Тиат Шумен -054/887136. Хубаво е да ги попиташ, дали няма някакви промени. Успех
            Ако може да споделиш резултата , че пак ми се върти нещо такова в главата. Благодаря предварително.

Коментар

Утъпчи пътеките, та да мина по твоята магистрала! Върти ми се и на мен идеята да си сглобя едно ремарке за лодка..... И аз съм от Бургас. Но не ми се дават 1200 лв за нещо толкова безполезно. Всъщност не е безполезно, но е икономически неоправдано да дадеш толкова пари за нещо което се използва рядко.

Дано не съм отместил руслото на темата ти!

Поздрави и успехи!
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Как вървят нещата в момента с регистрацията на колесар за лодка с неясен произход? Въобще имам ли някакъв шанс да успея или само ще си блъскам главата с тъпа бюрокращина.

Коментар

Един познат преди месец си регистрира ремаркето самоделка.Струваше му 280лв.От технотеста до номера в КАТ.Аз имам исзискаванията за ремарке на Техно тест.За да няма после проблем при регистрацията.
                  Прикачени файлове

Коментар

От: До: Регистрация на колесар самоделка !

Много полезна информация ,мерси !

Коментар

От: Регистрация на колесар самоделка !

Мога ли да си извадя временни номера за да мога да си закарам колесара до технотест? Доколкото знам за колесар за лодка трябва да ида с лодката на него... ?!? Като цяло ми се вижда голямо изпълнение, особено ако ме върнат 1-2 пъти. Как набиват номерата на ремаркетата? Мога ли да си купя някакво евтино и само да прехвърля номера му? Чувал съм даже, че се продавали само регистрации за колесари/ремаркета...
                      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X