Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Goodyear Wrangler AT - мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Goodyear Wrangler AT - мнения

... и преди да ме емнете за търсачката да кажа, че за точно тази гума нищо конкретно не успях да намеря

Имам възможност да взема един комплект такъв GY 235/75/15 на цена, съизмерима с

или с KL 78 Kumho Road Venture AT

СмЕтам не е нужно да обяснявам как се чувствам - предполагам всички тука сте стояли по нощИте и сте се пулили в монитора в търсене на подобен отговор.

Моля, ако някой е търкалял такива Wrangler-и, да каже с две думи как и защо са...

Днеска ги гледах, после отидох да погледна и GT-то... и то нЕкакси по ми хареса като шарка, а и грайфера ми се видя по-дълбок.

Kumho-то също ми допада като цена и шарка...

Та така - триумя се в момента и ще съм много благодарен на всеки, който по някакъв начин ми помогне да изляза от тази неприятна ситуация .

До: Goodyear Wrangler AT - мнения

При така зададен въпрос , не очаквайте конкретен и точен отговор!
    Една и съща марка и модел гума ( без значение коя), има несравнимо поведение на пътя и извън него, ако е монтирана на различни МПС-та със задвижване 4Х4.
    факторите са много!
    Общо тегло на автомобила,начин на задвижване (part time,full time),тип спирачна система,електронен контрол на автомобила при конкретни ситуации ,не съобрaзена ширина на гумата спрямо джантата,не съобрaзен размер гума спрямо параметрите зададени от производителя на автомобила и тн.
    Уточнете марката и модела на на вашия автомобил ,и търсете съвет от хора,които притежават такъв ,и има опит с описаните от вас гуми.
    В противен случай ще получите отговори като:
    Бай Генчо с текезесарката ги кара и за нищо не стават!
    Чичо Пешо от три години кара с такива Г-класата и е много доволен!
    Огнян с Витарата боксува на оня баир и не можа да излезе с тези гуми, а аз минах!
    Петкан до вчера беше с такива на Гранд Черокито ,но днес ги смени с по-добри!
    Повярвайте,отговорите ще бъдат противоречиви!
    По мои наблюдения,много хора пренебрегват и индексите ,поставени върху самата автомобилна гума от производителя и!
    Да не Ви разочаровам,но има хора които си купуват гуми по критерий- красота!
    Успех в избора!
    ------------------------------------
    тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Колата е късо Pajero 2, 2,5 TD, Super select. 235/75/15 е щатния размер.

Коментар

Аз карам с такива гуми - Чероки 2.1тд. Гумите стават само за асфалт и лек офроуд. Зимата са много зле, особено когато температурите паднат под нулата. Когато карам само на задно съм по зле от лека кола.
        Jeep Cherokee 2.1td 94г.
        Volvo 460 1.6 газ/бинзин
        Jeep Cherokee 4.0i 97 BRC GAS
        Fiat Multipla 1.6i 16v BiPover 2001

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X