Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнения за асфалтова гума Dunlop Grandtrek TG 40

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мнения за асфалтова гума Dunlop Grandtrek TG 40

От известно време ми се налага да карам джипа всекидневно и доста км за това реших да си оставя BFG/MT с джантите само за гората.
    За целта се спрях на ето тези най вече заради цената.още не са дошли но са поръчани.

много ми стана интересно защо тази шарка е няма на официалния сайт на марката а е има на испанкия.
    http://www.dunloptires.com/
    www.dunlop.es
    да не би това де е шарка която вече не се прави и само продават това което е останало?ако някой колега кара с тези гуми ще ми бъде интересно мнението му за тях как се държат на дъжд .лед ,сняг
    поздрави

До: мнения за асфалтова гума Dunlop Grandtrek TG 40

днес ми престигнаха гумите и веднага ги монтирах с нечовешки усилия.
    235.75.15 на джанта 7х15 ЕТ/20 излиза че стояха като подарени много тясни и не можех да ги напомпя.з монтажа си го правих аз
    ползвам бокс под наем и имам човек за помош ако нещо не разбирам
    но с доста усилие успяхме между трима мъже да напъхаме въздуха
    като се монтира гумата има голямо разтояни емежду джанат у гума така въздуха бяга.машината има на основата държача на джантата 4 допълнителни пръскалки дето и те надуват ама и с тях зор.по някъв голям късмет стана чудо и две влезнаха после другите две имаше доста здраво кършене стана голям цирк абе не препоръчвам тази работа на никой.
    след монатажа дойде ред и на поредния цирк балансиране ама няма фланец за джипови гуми леле изкара някво страно изопбретение на изкуството един от масторите и сложих джантата като ми светна 95г от лаво вътрешн край и 65г външен ми се приплака.зарязах е така и от 4 само две балансирах едната с 60/70г общо а другата май към 100г ненормално нечовешко какви са тези гуми страни толкова на регенерат не се слага.
    поздрави

Коментар

ето и малко снимки шарката изглежда по агресивна от на горната снимка.

първо минава през кантара 12/13кг приблизително

тук имам съмнения това да не е знак за посока на въртене?

това май е седмицата и годината на производство
      поздрави

Коментар

Има място и за 31

е не е като на БФГ/АТ но и не са ми нужни такива

ето разликата с една БФГ/МТ на 70.000км
        поздрави

Коментар

Grandtrek TG40 е шарка на Dunlop за първоначално вграждане на джипове Mitsubishi Shogun и е алтернатива на Grandtrek AT2.

Коментар

Гумите ги балансирах в друг сервиз всичко е наред не повече от 50г на гума.пробвах ги добре на дъжд и мъгла нямат грешка ще видим в гората и най вече на лед и отъпкан сняг
            поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X