Здравейте колеги интересува ме мнение за гуми Roadcruza RA 1100 105 T
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Китайски гуми Roadcruza
Свий
X
-
От: Китайски гуми Roadcruza
Трябва и аз да взимам нови гуми за Тераното. Заглеждам RA1100. Иска ми се за сложа размер 245/75R16
Гледам следната таблица от сайта на производителя:
Но няма данни какво е теглото на една гума. 245/75R16 ги дават LT - Light Truck - т.е усилени, с товароносимост 120 - 1380 кг на единична гума, скоростен индекс R. Докато размер 245/70R16 ги дават P - Passenger, с товароносимост 106 - 950 кг на гума, скоростен индекс T.
Чуденката е каква е разликата в теглото на 2-та размера. Дали ще се усети като разлика в динамиката. Знам, че LT са усилени, т.е. с повече платове и би трябвало да са по-здрави. Но аз карам предимно по асфалт, с леки забежки по някой черен, евентуално не много разкалян път. Та чак усилени не ми трябватNissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Тоя размер според таблицата го дават с милимунда по ниски от 31 ци,следователно трябва да тежат еднакво.Ако искаш ,ела до Тракия да ги видиш на джипката на женатаGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеТоя размер според таблицата го дават с милимунда по ниски от 31 ци,следователно трябва да тежат еднакво.Ако искаш ,ела до Тракия да ги видиш на джипката на жената
Въпросът е да не са твърде тежки и да спъват колата, защото е евридейка. Предполагам, че нямат проблеми с баланса и жужат леко при по-високи скорости. Поне това споделят руснаците
Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнениеДа, искам да ги видя на живо. Пиши на лично къде се намира джипката. Галопера, предполагам.
Въпросът е да не са твърде тежки и да спъват колата, защото е евридейка. Предполагам, че нямат проблеми с баланса и жужат леко при по-високи скорости. Поне това споделят руснаците
Мисля че са леки,да,над 100 км.леко шумят на гума,незнам как да го опиша, каучука е мек и шума е приятен,особено по паваж.
Понеже колата е на жената всекидневна,и ми се сърди ако я окалям,та в голяма кал не съм газил още,но до към половин педя никакъв проблем,дори не поднася ,стои стабилно.Втората снимка е някъде около резиденция Перла в Приморско,някъде из гората след дъждПоследно редактирано от Roninn; 03-09-19, 16:51.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Здравейте колеги карам Вече 1 година 33ки ROAD CRUZA мога да дам само положителни отзиви.
Гумите бяха на Паджеро 3,5 още нямат баланс сложен,много добре се държат на асфалт перфектна проходимост в кал .
Имам също и няколко нови 31АТ и 32 МТ. за колеги от форума мога да дам супер цена .Последно редактирано от denkata23; 04-09-19, 06:52.
Коментар
-
RA 3200 MT колега по добри са тези от колкото А/Т варианта. Водят се М/Т но според мен са по агресивни А/Т карам вече доста време с тях и също нямам забележки.
Имаше някъде тема за М/Т и там е писано за RA 3200 MT.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар