Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуми АШК Forward Safari 510
Свий
X
-
От: Гуми АШК Forward Safari 510
Първоначално публикуван от Borizanov Преглед на мнениеДа ви попитам няколко неща - сутрин като подкарам Мечока, и се усеща едно ритмично вертикално "друсане", все едно, че гумите са останали дефомирани на мястото където са били стъпили на земята. След ~ 500м като се поразмачкат малко (поне аз така си го обяснявам) се оправят нещата.
Та въпроса ми е получава и се това и при вас с тези гуми? Т.е. дали да търся повреда някаква по окачването, гумите ли не са в ред нещо, или е често явление?Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
От гумите е. Това са кални гуми и са за гората. Със зимните джипката върви по-съвсем различен начин, тихо и меко и държи курса без проблем. Със Сафарито шумът е осезаем още при 30-40 км/ч., като пусна волана тръгва накъдето си иска...и това при положение, че гумаджията ми е приятел и много се стара с баланса. За черно-много добре, отлично даже...за нормален асфалт-много внимателно, особено на мокро, за сняг и лед не стават изобщо според мен.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
решил съм другата седмица да обувам витарата с такива в момента цената им е уникална в сравнение с други гуми та искам да попитам стават си на джантите на витара нали?Кара Suzuki Vitara 1,6 8v,а според жената Витарник!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dimo1636 Преглед на мнение19.500кг с вътрешната.
Коментар
-
Колко широки са ти джантите? Янко ги кара на 5,5J. Освен това са с вътрешна гума, та ще трябва да се маха винтила.
Всъщност какъв е ефекта, ако се сложат без вътрешна гума?
Вътрешната гума отделно ли се продава или си върви в комплект?
И моите гуми са свършили. По принцип исках да слагам Дуратрак, но ги няма вече. Толкова агресивна гума не ми трябва, та обмислям вариянта за И-502.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Вървят си комплект с вътрешна при мен излязоха на кантара 19,100 външна с вътрешна,отзиви още не мога да дам понеже ги монтирах на витарата и я дадох за изкърпване и поне 2 седмици ще е там иначе като височина нова е 77-8 см.За баланс не се опитвайте няма смисъл....Кара Suzuki Vitara 1,6 8v,а според жената Витарник!
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнениеЧетох в руските форуми, че тези гуми се цепят странично, след една две години. Някой да има такъв проблем?Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар