Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заключване за скоростен лост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Заключване за скоростен лост

Съседите да не вдигат гюрултия в милицята всеки път. А датчика за прострел в гърба на седалката, ще ти прати съобщение по пейджъра да идеш да го изхвърлиш. През лятото може да се вмирише до сутринта, а през зимата да замръзне. Ще закъснееш за работа.
    ИМХО, в селските райони, икономически по-изгодно е условно неизвлекаема противопехотна мина под педалите. Хем ще отпълзи сам, няма да те разкарва.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      в селските райони, икономически по-изгодно е условно неизвлекаема противопехотна мина под педалите. Хем ще отпълзи сам, няма да те разкарва.
      Да бе а после кой ще пере кръвта от мокета
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Описаното е оригинално оборудване на 99% от истинските Saab-и с контактен ключ до скоростния лост.

За да извадиш ключа трябва да си на задна, при вадене на ключа лоста остава заключен. Може би си струва да се погледне схема как е направен оригиналния механизъм, и после да се търси по морги.
        Мерси за идеята. Такова заключване бях виждал само в BMW 700 (кола е)

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Бе аз съм измислил перфектната аларма ама е шумничка:
          Взима се пищоФ, голямо парче найлон, тиксо и капрон. Найлона се постила на седалката, пищова се залепва на кормилния прът с тиксото а спусъка се връзва с капрона за педала на съединителя.
          Като се чуе изстрел, значи е "враме някой да исхвърли боклука".
          На времето на битака във Варна гледах подобна концепция ама с капсула с упойващ газ.Продавача твърдеше, че при задействие сутринта като отидеш и намираш крадеца кротко дремещ на шофьорската седалка.Като го питах защо е само с три капсули той каза-абе ти трима хвани какво повече.Стори ми се малко прекалено за трабант и не я взех.След това съжалявах-три пъти ми обираха трабанта като единия път бяха взели дори маслото за бензина.Та така..
          П.П Май беше някаква руска разработка.
          Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
            На времето на битака във Варна гледах подобна концепция ама с капсула с упойващ газ.Продавача твърдеше, че при задействие сутринта като отидеш и намираш крадеца кротко дремещ на шофьорската седалка.Като го питах защо е само с три капсули той каза-абе ти трима хвани какво повече.Стори ми се малко прекалено за трабант и не я взех.След това съжалявах-три пъти ми обираха трабанта като единия път бяха взели дори маслото за бензина.Та така..
            П.П Май беше някаква руска разработка.
            Лошото е ако сутрин бързайки забравиш да го исключиш
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Лошото е ако сутрин бързайки забравиш да го исключиш
              Хе ще си починеш един ден в блаженна дрямка
              Николай Папазов

Коментар

Имам от тези руските, ама капсулата е с неизмиваща се боя, поне така пише на упътването, освен това гърми силно и шашка, а оня си ходи цяла седмица червен. Ама нещо не се справям с монтажа, че дистанционното е един магнит и някаква лепенка на предния джам, и магнита трябва да се слага на джама от вън по някаква схема върху лепенката. Въобще са го мислили Щирлиц да го ползва.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                  Имам от тези руските, ама капсулата е с неизмиваща се боя
                  А купето как ще се мие? Не че ми пука за салона на средния форумен джип, де...

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                    Имам от тези руските, ама капсулата е с неизмиваща се боя, поне така пише на упътването, освен това гърми силно и шашка, а оня си ходи цяла седмица червен. Ама нещо не се справям с монтажа, че дистанционното е един магнит и някаква лепенка на предния джам, и магнита трябва да се слага на джама от вън по някаква схема върху лепенката. Въобще са го мислили Щирлиц да го ползва.
                    Да не е на принципа на едновремешните ТНТМ аларми?
                    От вътре е рид ампула и като позиционираш правилно полюсите на магнита - допира се на стъклото точно срещу релето, се прекъсва веригата и устройството/алармата/ е изключено.
                    Някакви такива спомени имам...

Коментар

Карам SAAB 900Т и системата на заключване е точно тази която описват колегите. Според мен няма да е проблем да се присади на друга кола но има една падробност с ключа .Намира се долу между скоростния лост и ръчната спирачка така че ще ти трябва и инсталация до там.Всъщнос можеш да я позваш само за заключване и да палиш от горе но май доста ключове стават. Представям си изражението на джамбазина който влиза да гепи примерно Паджеро и установява наличието на тоя шведски пиниз. Механизмът се намира в основата на скоростния лост - алуминиева кутия с размереи примерно 15х30 см а от горе масивен патрон.
                      В перник има специализирана морга само за Сааби. Познавам собственика и мога да те свържа при желание.
                      HONDA XR400

Коментар

Ако минаваш през моргата, попитай колко струва цялата джаджа с патрон и ключ, без инсталации. И щракни някоя снимка.
                        Благодаря предварително.

Коментар

Доколкото знам заключването става само и единствено с механична връзка. Няма електрическа инсталация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X