Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-здравите автомобили - споделете и Вашето мнение по въпроса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-здравите автомобили - споделете и Вашето мнение по въпроса

http://fakti.bg/avto/113765-nai-zdra...aign=firstpage

От: Най-здравите автомобили - споделете и Вашето мнение по въпроса

Не съм съгласен. Издръжливостта на едно МПС зависи пряко от задкормилното устройство....в по-голяма част от случаите де.
    Yamaha XT​M600E '98
    Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Най-здраво Пежо,най-трошливо пак то,общо взето бьркаш в чувала с таковата и хващаш онакова.

А иначе Фаитона пред Лексус или пьк ГЛа най-здрав.......изненада е за мен това.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

И в други подобни теми съм изказвал мнението си, че такъв тип статистика е доста неинформативен, и ако не се замислиш каква точно информация ти дава, то можеш да останеш доста изненадан...
        Например какво е предназначението на дадения модел... Някои автомобили (конкретен модел) са предназначени например за неделни разходки, или тежък градски трафик. Други - извънградски круизъри.. Начина на експлоатация е коренно различен.

Ами да направим статистика за най-НЕпроходим автомобил... Вземаме най-логичния параметър - брой закъсвания на километър, при което е нужна чужда помощ за изтегляне на автомобила... Ами по тази статистика джиповете са най-зле представящите се
        За разлика например от Нисан Микра, която ще е от най-проходимите, защото никога не закъсва

Та така с тези статистики - май е по-добре да ги гледаме като рекламен трик, а не като сериозно изследване...
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Има една приказка - автомобилите не се плашат от каране, а от поддръжка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X