Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най-здравите автомобили - споделете и Вашето мнение по въпроса
Свий
X
-
От: Най-здравите автомобили - споделете и Вашето мнение по въпроса
Най-здраво Пежо,най-трошливо пак то,общо взето бьркаш в чувала с таковата и хващаш онакова.
А иначе Фаитона пред Лексус или пьк ГЛа най-здрав.......изненада е за мен това.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
От: Най-здравите автомобили - споделете и Вашето мнение по въпроса
И в други подобни теми съм изказвал мнението си, че такъв тип статистика е доста неинформативен, и ако не се замислиш каква точно информация ти дава, то можеш да останеш доста изненадан...
Например какво е предназначението на дадения модел... Някои автомобили (конкретен модел) са предназначени например за неделни разходки, или тежък градски трафик. Други - извънградски круизъри.. Начина на експлоатация е коренно различен.
Ами да направим статистика за най-НЕпроходим автомобил... Вземаме най-логичния параметър - брой закъсвания на километър, при което е нужна чужда помощ за изтегляне на автомобила... Ами по тази статистика джиповете са най-зле представящите се
За разлика например от Нисан Микра, която ще е от най-проходимите, защото никога не закъсва
Та така с тези статистики - май е по-добре да ги гледаме като рекламен трик, а не като сериозно изследване...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар