Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на водоструйка до 200лв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на водоструйка до 200лв?

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
    Тъй като, работя във фирма за "излязла от употреба техника", съм видял поне 500 бр. водоструйки BOSH, и нито една KERHER. Не че половината не ставаха за употреба, след лек ремонт, но поне да бяха върнали поне една KERHER за цвят.
    Много ми помогна с това мнение! Затова и аз днес си взех Керхер. Евтин модел (за 100лв.) с 5 годишна гаранция. Пробвах я вече- хареса ми!

Коментар

Преди 3-4 години си взех Makita HW101 с цел измиването на 300 кв.м. покривно пространство. Машината се справи добре при положение, че се използваше в продължение на 2 дни целодневна употреба. От тогава употребата й не е толкова интензивна, но си работи и съм доволен за парите й (беше 160 лв.). Вече виждам, че и други марки са пуснали бюджетни водоструйки, но не знам дали помпите им са метални - Makita-та я взех точно затова, че е с метлен корпус на помпата.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        Има един автошампоан на кирхер,в голяма жълта туба,такъв не си вземай,за друго не съм ползвал от доста отдавна,ползвам най-обикновенно веро и обезмаслител меглио за двигателя и радиаторите на климатика и др.

И с веро и меглио става, но пробвайте, примерно МаФра Дайтона с ваксата. На пръв поглед и двете коли са чисти, но плиснете една чаша вода на стъклото и вижте резултата. Хубавата козметика, освен чистото има и други ползи за лаковото покритие на колата.

Или при доста замърсен двигател, вместо меглио обезмаслител дори и на Мотокс. Е няма да мирише на лимон, ама върши доста по-добра работа.
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
          Много ми помогна с това мнение! Затова и аз днес си взех Керхер. Евтин модел (за 100лв.) с 5 годишна гаранция. Пробвах я вече- хареса ми!
          Радвам се че съм ти бил полезен. Да ти е честита, и да си я поузваш със здраве!
          MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
          (А1+)
          О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Един приятел си взе такава и я пробвах еднаж за диското, но препарат така и не засмука, та сега се чудя и аз. Принципно се оказва нужна джаджа, но пък най-евтините ме съмняват. Тея на старо от къде ги намирате?
            За да засмуче препарат трябва да се махнат приставките и да се пръска само с пистолета. Като се сложи приставка, тя се завърта на 90 градуса и натиска едно бутонче, което според мен спира помпата да смуче препарат, а когато е без приставка, бутона не е натиснат и си смуче. Успех!

Коментар

При мен за да засмуче препарат трябва да сваля приставката с дюзата,нищо не натиска и включва,просто вдига дебита без дюзата и така смуче !
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                При мен за да засмуче препарат трябва да сваля приставката с дюзата,нищо не натиска и включва,просто вдига дебита без дюзата и така смуче !
                И аз го забелязах този номер със засмукването. Не си бях дал сметка защо се получава така. Сега ми се изясни.
                Иначе докато обезвъздушавам системата (поливайки колата, за да не се хаби водата) си смуче препарат (разредено с вода веро). След като сложа "метлата" и включа водоструйката- почти не взима от препарата. Но аз тогава вече съм понакиснал мръсотията и само я измивам от колата.

Коментар

Избор на водоструйка Karcher до 200лв

Здравейте, решил съм да похарча една пари за водоструйка. Преди 2 седмици имаше на промоция в метро K2.300 там я изтървах, и днес я има в практикер. Пратих един приятел да ми я вземе, но там продавача му казал, че били с пластмасови помпи и давали много дефекти точно тоя модел. Сега въпросът ми е има ли до тези 200 лева сносна водоструйка с метална помпа или там каквато трябва да е или да не си правя илюзии?

Коментар

От: Избор на водоструйка Karcher до 200лв

Първоначално публикуван от maptod Преглед на мнение
                    Здравейте, решил съм да похарча една пари за водоструйка. Преди 2 седмици имаше на промоция в метро K2.300 там я изтървах, и днес я има в практикер. Пратих един приятел да ми я вземе, но там продавача му казал, че били с пластмасови помпи и давали много дефекти точно тоя модел. Сега въпросът ми е има ли до тези 200 лева сносна водоструйка с метална помпа или там каквато трябва да е или да не си правя илюзии?
                    Нова с метална турбинка (помпа) под 500 лв няма да намериш

Коментар

Мисля, че тези от Ли--л са с метална(алуминиева)помпа, но промоцията отмина.Цената беше около 240лв. Освен това е с 3г гаранция.
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Бош Aquatak 10/100 са в този ценови диапазон и са с метална помпа. Имам я, ползвам я, но няма как да си кривя душата - по-слабичка е от тези на автомивките. Предполагам и Керхера за тея пари ще е така...

Коментар

За сега май съм се спрял на Bosch Aquatak 100plus за 217лв и Bosch Aquatak 35-12 за 215лв. Вашите мнения?

Коментар

Керхер- К 2.14plus, купен преди три години, миналата седмица спря да работи и замириса на изгоряло. Занесох го в магазина ("Хоуммакс") и днес ми го замениха с нова машинка, с две години остатъчна гаранция. Когато го купувах беше на цена от сто лева, днес на етикетите пишеше 119лв. и стотинки, макар и пак на промоция... На кашона пише, че е произведена в Германия. Като цяло- аз доволен!

Коментар

Моята още бачка.Даже утре ще я тествам пак.Грижи с нея един път,че течеше от някъде ма си я оправиха гаранционно.Иначе още си е в гаранция.
                              То не че и всеки ден си мия колите,ама за това време дето я имам съм доволен.
                              Няма страшно в умирачката...
                              Страшното е да си жив!...

Коментар

Ако има мераклии за Лидълските водоструйки-бях във Велинград в четвъртък и в тамошния магазин видях поне 5 -все още се продаваха, така че ако намерите номера на продукта, може да го поръчате онлайн и ще го дръпнат от търговската мрежа, където явно ги има.
                                Мойта още не е излизала от багажника, така че ако се затрудните с номер, утре ще го видя и ще го напиша.

Поздрави,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X