Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шаси номер на ремарке-платформа?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шаси номер на ремарке-платформа?

Добър ден.

Имам един въпрос, може даже да се нарече казус относно номера на шаси (рама) на ремарке - платформа...

Купих си ремарке - платформа от частно лице в Русе. Това лице е ползвало ремаркето - регистрирано е в КАТ. Вчера отидох до КАТ с нужните документи за да прехвърля собствеността на мен. Имам си договор, талон, номера, попълних си и декларациите, платих си и гражданската, но...
    когато го закарах на канала в клетките не можаха да ми намерят набития номер (рамата). Говорих с началникът и той ми каза "Да съм си го търсела някъде там бил...". Това ремарке вече е регистирано в КАТ, аз просто си го прехвърлям на мое име. Тъй като "вече" е минало и е регистрирано за това не залягах да търся въпросния номер и предположих, че служителите там са компетентни "поне малко" да знаят къде е - все пак не съм аз първото ремарке в България.
    Та интересува ме, някой знае ли някакви места на ремаркетата където може да погледна за въпросния номер на шаси, просто с идеи да ми помогне.
    И преди да завърша - да, обадих се на продавача от когото го закупих... отговорът беше красноречив "Не помня..."

Благодаря Ви!

От: Шаси номер на ремарке-платформа?

Най добре пусни някоя снимка ,за да се ориенитираме какво е ремъркето.

Коментар

Колега номера на рамата на повечето ремаркета е на отделна табелка която е прикрепена някъде на шасито със поп нитове. Ако на табелката няма номер едва ли ще намериш такъв.

И все пак пусни снимки да се види.
      Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Първоначално публикуван от vacho Преглед на мнение
        Колега номера на рамата на повечето ремаркета е на отделна табелка която е прикрепена някъде на шасито със поп нитове. Ако на табелката няма номер едва ли ще намериш такъв.
        И все пак пусни снимки да се види.
        Номера е набит на повечето на тръбата, която отива от теглича назад. Или на греда отстрани, ако е триъгълна рамка отпред. Това за по-малки ремаркета. За по-големи, на надлъжна греда или пак отпред на рамката. Това за повечето. За по-старите може и да е само на табелка (ама доста рядко е така).
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

това, че е регистрирано, не значи че не гледат № на рамата... Напротив - ремарке регистрирано в София (на мое име) се оказа, че е със сгрешена 1 цифра в талона и се наложи да си го взимам обратно от купувача в Шумен, да извадя нов талон и пак да го върна в Шумен за регистрация в техния КАТ...
          Много е възможен и варианта да има интервенции по ремаркето и да е махнат/сменен № на рамата...
          Най-лесният вариант е да ви набият на ново номера на рама от талона и да отидете пак в КАТ... но е желателно да не сте при същия проверяващ...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Колежке, Как си реши проблема с номера на рамата, че и аз съм в същото положение? Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X