Обява

Свий
Няма добавени обяви.

неустановен проблем с абс на пежо 806 1.9тд

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • неустановен проблем с абс на пежо 806 1.9тд

  Колеги имам гореописания автомобил. Абс а свети постоянно и не работи. Преди мигаше но си работеше. Бях на няколко места за диагностика но където успяха да я закачат не успяха да открият нищо. Всички датчици на колелата дават по 1.2 ома. До тях стига по 0.3/4 волта през секунда. Преди пак беше отказал но при разкачане и пак закачане на буксата на релето за подгревните свещи тръгна. Идея си нянямам дали има нещо общо с това. Отворих релето видимо е ок. Всички букси ги напръсках с течна смазка, но не вярвам от това да е проблема. Дайте идея къде да търся прпблема. Утре ще правим пал опит да за диагностика ама....благодаря предварително за всички насоки който ще получа.

 • #2
  От: неустановен проблем с абс на пежо 806 1.9тд

  Ще се опитам да кача снимка на релето за свещите(или поне мисля че е за това) след вадене и закачане на неговата букса преди заработи абс.а и релето цъкаше по 3 пъти при палене сега цъка по веднъж. Ако има нещо общо с абс-а да го сменям направо? Главния бушон на абс е прпверен и е здрав. Други релета за абс не знам къде се намират. Ще съм благодарен на всякаква помощ

  Коментар


  • #3
   От: неустановен проблем с абс на пежо 806 1.9тд

   Най-вероятно си с Bosch ABS5.3 Var.1. За него- провери крачета 17 и 18 - основно захранване, постоянно +12V. Краче 15- +12V При конт. ключ "на контакт". Краче 16 - маса за помпата. Краче 19- маса за електрониката. Релетата са вградени в корпуса на ABS.

   Коментар

   Активност за темата

   Свий

   В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

   Най-много потребители онлайн 4,385 в 20:28 на 18-02-20.

   Зареждам...
   X