Здравейте, колеги. Днес ми доставиха две биалетки за колата. Всичко изглежда добре, но след като отворих и се загледах - свръзката между двата детайла не ми изглежда много надеждна. Все пак не съм толкова вещ в автомобилостроенето и реших да питам преди да заключа окончателно, че са ми продали менте или боклук. За сега ме посъветваха да не ги слагам, макар че най-лошото което може да се случи е да се счупят а при биалетките не мисля, че толкова фатално. Все пак ще се радвам на компетентно мнение що е това. В друг форум казаха, че възможно да е някакво занитване.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко надеждна е тази конструкция за биалетка ?
Свий
X
-
От: Колко надеждна е тази конструкция за биалетка ?
Не е занитване, а заварка.
Двата детайла се завъртат срещуположно с висока скорост и се допират един към друг.
От триенето се вдига висока температура и се самозаваряват.
А какво може да се получи при некачественна заварка?:
Виж къде е стабилизиращата щанга на тая дачия- преди 2 месеца на Петрохан.
Като нищо може да се забоде в земята при по-хубава дупка,
със всички последици след скока на предницата във въздуха.
П.П. Между другото собственника и спомена, че е сменял биелетки преди 3 седмици и след това е отишъл до Гръчко.
Последно редактирано от dedoKoko; 24-10-15, 14:03.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
-
От: Колко надеждна е тази конструкция за биалетка ?
Първоначално публикуван от retrofuture Преглед на мнениеТогава идва въпроса нормално ли е така да изглежда
Първоначално публикуван от retrofuture Преглед на мнениеи може ли да направим някакво заключение за здравината на база визуално наблюдение ?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар