Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на каравана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на каравана

Здравейте!

Съвсем нов съм в този фолрум и все още не се ориентирам добре. Не знаех и точно къде да постна тази тема, но тук ми се стори най-сполучливо. Ще разчитам и на модераторите да я преместят при нужда.

Та проблемът ми е следният. Тази зима от 6 етаж на блока, където си бях паркирал караваната, падна една огромна висулка и смачка покрива на краваната в единия и ъгъл. Сега търся някой, който да може да я ремонтира. Надявам се да ми дадете добър съвет, към кого да се обърна.

Предварително благодаря!

До: Ремонт на каравана

При възможност кажи от къде си, пусни някоя снимка на щетата. Те май са алуминиеви панелите на караваните. Ако има възможност да се изчука от вътре е най- добре. Другия вариант за който се сещам е с "обратен чук", но вместо стоманени пирони , да се парнат с аргон алуминиеви такива, да се издърпа вдлъбнатината, малко кит за алумин, грунд за същото и една преливка с боя. После ще заредиш фризера с бира и ще водиш майстора на чист въздух, че професията ни е отровна
    Поздрави!

Коментар

Хаххаха...
      Не е лошо като идея. Особено последната част, най-много ми допада.
      Проблема е там, че покрива не е само вдлъбнат. Направо си е пропаднал в единия ъгъл. Има дупка и се вижда вътрешната стена на караваната.
      Като имам възможност, ще направя някоя и друга снимка.

Миналата година пак там се бях паркирал и нищо не се случи, ама тая зима, лош късмет

Коментар

Първоначално публикуван от freaky13 Преглед на мнение
        Здравейте!

Съвсем нов съм в този фолрум и все още не се ориентирам добре. Не знаех и точно къде да постна тази тема, но тук ми се стори най-сполучливо. Ще разчитам и на модераторите да я преместят при нужда.

Та проблемът ми е следният. Тази зима от 6 етаж на блока, където си бях паркирал караваната, падна една огромна висулка и смачка покрива на краваната в единия и ъгъл. Сега търся някой, който да може да я ремонтира. Надявам се да ми дадете добър съвет, към кого да се обърна.

Предварително благодаря!
        Намерих Български форум ама за да спазя УСЛОВИЯТА няма да му пиша името само ще кажа че е за кемпери и каравани и там намерих много полезна информация за всичко свързано със закупуването , експлатацията и ремонта на мобилните къщички . Потърси в търсачка и ще попаднеш на подробна иформация . Надявам се да ти бъда полезен . Поздрави
        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Благодаря на всички за съдействето. Намрих въпросния форум и сега чакам да ми потвърдят регистрацията, че там е малко сложна процедурата и ще видим какво ще стане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X