Трябват ми прагове за Фиат Дукато двойна кабина набор 1993г. Някой използвал ли е фирма която изработва такива детайли? Готови в магазините има, но се предлагат къси, а на мен ми трябва да са дълги колкото цялата кабина.В интернет намирам няколко фирми, но дали са им качествени продуктите? Знам, че тук има хора които се занимават с автотенекеджийство и могат да помогнат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Прагове
Свий
X
-
В Елин Пелин има човек, който изработва разни детайли по поръчка и хората са доволни от работата му. Ако това местоположение те устройва, мога да се поинтересувам за телефон и адрес. Другият вариант е да наставиш по два-три къси прага от предлаганите до необходимата дължина, стига да не са с някаква специфична форма покрай колонките.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
-
В Интеркарс ги има на 74 лв/броя.
Каталожен номер на единия 6505-06-2096001K и другия 6505-06-2096002K
Фиат Купе
Опел Фронтера В
Мицубиши Паджеро Пинин
- 2 likes
Коментар
-
Пробвай с Наско от Враждебна
Много е точен и работи прецизно. Има хубав абкант и май беше сгъвал разни тенекии за една Варшава, за която имаше голяма тема тук преди години. С него щях да правя праговете на моята къса фронтера Б, но все не стигам точно до тази задчка. За съжаление нямам телефон, ходя директно при него като ми потрябва. Колегата sek.1 ни свърза.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар