Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам нужда от бояджия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Имам нужда от бояджия

HVLP пистолетите лапкат над 300 л.м,тоя едва ли но пак ще му трябва по-големичък компресор,да не почиваш межде детаилите.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

доста соленка цена са тези компресори
      http://www.staev.bg/product.php?id=92 1000 камика и то за 100 литрив
      Оpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo

Коментар

Огледаи за нещо втора ръка.Лятоска ми докараха едно Боге 850 л.м. трифазно осемкиловата двигател,за 600 евра.МА си няма бутилка,че човека немогъл да я натовари в буса.
        И във форума се продадоха два три доста прилични компресора.

Коментар

При обикновена битова инсталация на 220В(не е ново строителство и не е специално прекарана едва ли не от трафопоста до гаража)трудно ще развъртиш повече от 2.2кW. Това значи, че 280 литровата глава на Абак е гранична стойност. Това го казвам защото виждам, че настоявяш за монофазно захранване. Даже самите производители не предлагат по-големи глави на такова. Може да опиташ гимнастиката с допълнителна бутилка от камион, но и те не са безплатни.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

ок благодаря ви колеги,за отзивите иначе бях го взел този бритех.За сега само събирам мнения не да меткам кинти на вятъра колкото до това не всеки в къщи има трифазен ток,затова предпочитам да е монофаз може да се боде на всякъде но в крайна сметка няма да е телефон да се носи на всякъде :о)
            Оpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo

Коментар

Търся бояджия за 4 стола с облегалки ,жена ми се е вманиачила да са боядисани бяло и перфектно с пистолет без стичане на боя и други.
              Honda CRF 250 X
              Touareg 3.0 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнение
                Търся бояджия за 4 стола с облегалки ,жена ми се е вманиачила да са боядисани бяло и перфектно с пистолет без стичане на боя и други.
                От какво са изработени столовете,гланц ли иска жената или сатен.

Коментар

А и с каква форма са, защото ако е нещо от псевдостаринните стилове, ще отиде боя като за половин автомобил.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-05-24-004.jpg
Прегледи:1
Размер:78.2 КБ
ID:5485165Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-05-24-003.jpg
Прегледи:1
Размер:82.5 КБ
ID:5485166Здравеи колега,става дума за кухненски столове с облегалка не са старинни няма орнаменти е не са наи обикновенни.
                    Иска сатен,бяло.Столовете се намират в Надежда 3,аз ще ги докарам кадето трябва.Столовете са от дърво някакво.Сега са бял гланц.
                    Поздрави.
                    П.С. Ще ме интересува цена ,да не станат по скъпи от нови все пак.
                    Последно редактирано от Иво Томов; 24-05-13, 10:21. Причина: Редакция
                    Honda CRF 250 X
                    Touareg 3.0 TDI

Коментар

Няма начин,да ти ги боядиса автобояджия,и да не струва повече от столовете(да направи жест поради някаква причина?)Ако имате някакъв сантимент към столовете,примерно подарък от близък-много ръчно шкурене и после пръскане с бели спрейове

Коментар

Хич да не ти вземе пари за труд, при незнайна предишна боя трябва и да се грундира преди боядисването. За грунда не помня цена, но боята - бял сатен примерно на " сирка " е 40лв за литър комплект.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнение
                          Здравеи колега,става дума за кухненски столове с облегалка не са старинни няма орнаменти е не са наи обикновенни.
                          Иска сатен,бяло.Столовете се намират в Надежда 3,аз ще ги докарам кадето трябва.Столовете са от дърво някакво.Сега са бял гланц.
                          Поздрави.
                          П.С. Ще ме интересува цена ,да не станат по скъпи от нови все пак.
                          Утре ще питам един познат дето изработва мебели,каде си носи МДФ-а.Ако даде координати ще пиша.

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                            Хич да не ти вземе пари за труд, при незнайна предишна боя трябва и да се грундира преди боядисването. За грунда не помня цена, но боята - бял сатен примерно на " сирка " е 40лв за литър комплект.
                            Добре,а дали 1л. ще стигне за 4те стола? Да дам и 60 лв.за работа та 100лв толкова мога да отделя.
                            Honda CRF 250 X
                            Touareg 3.0 TDI

Коментар

Благодаря за помоща колеги,ако никои не се наеме да ги направи,ще се пробвам сам.
                              Honda CRF 250 X
                              Touareg 3.0 TDI

Коментар

За да станат хубаво трябват 1.5 -2л.А за боята провери във фирма Милеси на Военна рампа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X