Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам нужда от бояджия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам нужда от бояджия

Първоначално публикуван от iliikata Преглед на мнение
    За задния капак явно разредителя е повдигнал долен слои боя.А за калниците ще бъде рано същия ден да ги лепиш, освен ако не печеш боята.
    Съгласен съм с мнението на колегата.При тоя студ,бързането е лош помощник.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ее колеги днес му хванах цаката
      Трудно е да се научиш когато са ти показали , още по трудно е когато нямя кой да ти покаже
      днес след много много псув.......... и много много главобол , горе долу разбрах как да стане, изпръсках 200 гр разредител ама видях за какво става н въпрос.
      Явно до сега винаги съм оставял много количеството на разтвора Днес го намалих доста и урааааа
      виждам къде пръскам , движа пистолета бавно , успвам да си застъпвам редовете,
      аз до сега направо съм се мъчиллл
      Утре ми остава да пръсна горната част на задните калници и предните калници и се надявам да мине всичко както днес
      е има тук там олято ,ама като за първи път бива, за тази цел има лепенкииии
      БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ КОИТО СЕ ВКЛЮЧИХА ВЪВ ВИРТУАЛНОТО БОЯДИСВАНЕ НА МОЯТА ДЖИПКА.ПРИ ПЪРВА СРЕЩА ЩЕ ПОЧЕРПЯ
      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
        ЩЕ ПОЧЕРПЯ
        Ако не нас, със спестените пари посрешни подобаващо Дядо Мраз
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

за жалос спестените пари отидиха туккккккккк
          Прикачени файлове

Коментар

последната е о днес утре ще пръскам останалите облепени части , по точно горна част заден калник и предните калници
            Лака матира като изсахна, снимката е веднага след 2рата ръка

Коментар

Поздравления за упоритоста.Дано скоро я пуснеш в експлоатация.На снимките изглежда добре,на живо може и да има кусури,но все пак това е кола за в гората.

Коментар

Нивата е завършена днес махнах вестниците е не е пеrфектна , но като за начинаещ смятам , че съм се посправилтам
                Задният капак го изтърках до ламарина , и мисля че разбрах защто там боята стана на юфка след прелакирането
                Точно там беше емблемата и имаще доста ръжда, за да не изрязвам и заварям че ми беше писнало с този капак , намазах с ръждопреобразувател , почистих и пръснах грунра, сега сложих там малко влакнест и дано няма повече проблеми

Коментар

вчера добоядисах и задния капак , и този път нямаше фалове
                  Прикачени файлове

Коментар

Мата се е получил много добре,браво.

Коментар

От: Имам нужда от бояджия

taran

може ли да се свържеш с мен на лични съобщения
                      искам да те попитам за нещо но нямам право да пращам съобщения все още

Коментар

Първоначално публикуван от sl32 Преглед на мнение
                        taran

може ли да се свържеш с мен на лични съобщения
                        искам да те попитам за нещо но нямам право да пращам съобщения все още
                        За съжеление,няма как да се свържа с теб на ЛС.Както не можеш да пращаш,така не можеш и да получаваш.Телефона ми е в подписа.Ако желаеш звънни.

Коментар

Привет колеги, гледам темата е замръзнала като улиците навън и бих искал да задам един два въпроса пък дано някой с повече опит в оборудването стопи ледовете .

Та харесал съм си ето този компресор:
                          http://www.onlinemashini.bg/kompreso...-100-litra/578
                          Пистолета който ползвам за сега е:
                          http://servina.net/p_14_11302
                          Интересува ме дали тези монофазните компресори(по точно този) става ли за тази цел или е по добре да се взима трифазен?Мерси предварително на всички.
                          Оpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo

Коментар

Първоначално публикуван от malkiq82 Преглед на мнение
                            Привет колеги, гледам темата е замръзнала като улиците навън и бих искал да задам един два въпроса пък дано някой с повече опит в оборудването стопи ледовете .

Та харесал съм си ето този компресор:
                            http://www.onlinemashini.bg/kompreso...-100-litra/578
                            Пистолета който ползвам за сега е:
                            http://servina.net/p_14_11302
                            Интересува ме дали тези монофазните компресори(по точно този) става ли за тази цел или е по добре да се взима трифазен?Мерси предварително на всички.
                            Компресора е с дебит 250 л в минута.Виж каква е консумацията на пистолета,ако харчи около 200 л в мин.,компресора ще може да го "храни",ако харчи повече,ще ти трябва компресор с по-голям дебит.Моноазен или триазен не е толкова важно...

ПП темата е от преди три години,та не само е замръзнала,а и цялата е в паяжини

Коментар

До колкото разбрах от туземските писания в инструкциите на пистолета дават 400 литра в минута!!Това възможно ли е да смуче толкова или нещо не съм разбрал?И друг въпрос това количество на смучене не е ли когато кранчетата на пистолета са отвити до края?Може би и така да се работи но компресора да включва доста често за да смогне на пистолета!
                              Оpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo

Коментар

Произхода на фирмата определено не е германски. Беше или канадска или австралийска. Освен това дадения дебит е на входа(обикновено така заблуждават купувачите. Умножаваш по 0.7 и...около 175литра на изхода. Обаче има и едно леко успокояващо допълнение - това е при 10атм. При боядисване ползваш макс 3.5 и получаваш по-голям дебит на изхода. Но пак ще бъде нещо гранично. Може да погледнеш компресорите на АБАК - те са италиански и доста по-позната марка. Пистолетът ти е също "ентри левъл" . Ако се опиташ да захраниш САТА или ДЕВИЛБИС просто няма да стане. Ако имаш трифазен ток и свободни 1500лв търси компресор с изход около 350+ литра. Така ще имаш резерв, който може да захрани марков пистолет и други пневмоинструменти.
                                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X