Търся стругар в София с малък струг за израбитването на едни малки и прецизни втулки.ако някои има информация къде мога да намеря ще съм много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся стругар в София
Свий
X
-
До: търся стругар в София
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеДа попитам и аз за стругар близо до Овча купел, трябва ми за щифтове за панти на задната врата. Благодаря предварително.Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база
Коментар
-
Първоначално публикуван от dulgiq0843 Преглед на мнениеКолега твоя човек се намира на ул.Любляна,но по късно ще ти дам някъкви кординати?
До училището. Като пътуваш към площада (насред село) Княжево, малко преди стария сервиз Жигули, сега е Купър, отдясно в пресечката до училището. Свестни стари майстори.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеЗа тия пичове пенсионерите ли става въпрос?
До училището. Като пътуваш към площада (насред село) Княжево, малко преди стария сервиз Жигули, сега е Купър, отдясно в пресечката до училището. Свестни стари майстори.
Не не са те,тва се намира под околовръстното посока Кр. поляна от лявата страна.
Киро Гечев 0887796342Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база
Коментар
-
Първоначално публикуван от dulgiq0843 Преглед на мнениеНе не са те,тва се намира под околовръстното посока Кр. поляна от лявата страна.
Киро Гечев 0887796342
Тука някъде ли се намира твоя познат, или е в локалното на околовръстното?
Другите майстори до училището ще ги намеря, благодаря Андро.
Коментар
-
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
Тука някъде ли се намира твоя познат, или е в локалното на околовръстното?
Другите майстори до училището ще ги намеря, благодаря Андро.Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база
Коментар
-
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеДа попитам и аз за стругар близо до Овча купел, трябва ми за щифтове за панти на задната врата. Благодаря предварително.
Коментар
-
Благодаря за отговорите. Само на мен ли ми се струва, че всички стругари трябва да им се молиш и да им се кланяш за да свършат нещо. За щастие попаднах на един, който ми свърши работа в почивен ден и се държа съвсем нормално.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар