Обява

Свий
Няма добавени обяви.

акумулаторен винтоверт einhell

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• акумулаторен винтоверт einhell

Днеска закупих винтоверт еинхел от метро. Синя серия 18волта батерия + втора батерия. Батериите почети нямаха заряд, но успях да пробия 2 дупки в метал и да завия няколко видии. Сложих едната батерия да се зарежда. Нямам много наблюдения върху този вид техника, но след като ми предстои да покривам покрив с ЛТ ламарина, ще падне навиване на самонарезки. Няма накрайник за камъни в комплекта с инструменти, за което останах малко разочарован, но аз си имам един с който работих миналата година с електрическа дрелка. Първото ми впечатление е че стяга по-здраво от отверка.

От: акумулаторен винтоверт einhell

Преди време с жълт айнхел на 14.4V стегнах точно 540 самонарезни винта на Кнауф за гипскартон. Даже не се и запоти, разбирай замириса. След това успяха и да го откраднат. Синята серия уж е по-читава. Аз си взех комбинирания комплект от две отвертки и малко допълнения от някаква промоция още миналата година. Вече успяха да сглобят кухненските шкафове в 4 апартамента плюс 2 гардероба. Още работят.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Ще ви покажа нещо което си купих защото ми писна винтоверта да изхаби батерията точно когато не трябва!Има ли ток и аз съм "ток".
      Много лек и удобен винтоверт на ток. Работи без отказ.От както го взех се родих направо.Ще кажете, ама като няма ток ... -ползувам другия.Но много рядко се работи на места без електро захранване и затова предпочитам този ,като го използувам и като бормашина.Куче марка , но е железен - не отказва и... е евтин - 47-48лв. .Купих го от магазин "Румик" в кв. Орландовци преди година и половина.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0324.jpg
Прегледи:1
Размер:129.0 КБ
ID:5514509
      "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
      Ат.Буров.

Коментар

Само за батерията е проблем като падне, но нали си имам 2 в комплекта. От миналата година се оглеждам за винтоверт, но все отлагах. Търсих и перфоратор, даже мислех за комплекта перфоратор и винтоверт, но ми се струваше доста слаб перфоратора. Тази пролет бяха пуснали за един ден на промоция перфоратор енхел бравиа 1500вата. Трябваше ми тогава перфоратор и ако не бях видял брошурата, щях да взема комплекта перфорат и винтоверт. Така чаках почети 20 дни за перфоратора и работата ми отлежаваше. Останах доволен до сега от перфоратора, а свърши доста къртовска работа. Сега се надявам и винтоверта да е читав. Ще се ползва и като дрелка на места, където няма ток (ток има, ама трябва да се опъват кабели 150-200м)
        Като цяло се притеснявам за батериите да не дадат бързо фира, че до колкото чувам само батериите струват повече от комплекта. От магазина ми казаха че поемали гаранция и за батериите, но от много хора съм чувал че за батерията не поема гаранция заради неправилна експлоатация.

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
          Само за батерията е проблем като падне, но нали си имам 2 в комплекта. От миналата година се оглеждам за винтоверт, но все отлагах. Търсих и перфоратор, даже мислех за комплекта перфоратор и винтоверт, но ми се струваше доста слаб перфоратора. Тази пролет бяха пуснали за един ден на промоция перфоратор енхел бравиа 1500вата. Трябваше ми тогава перфоратор и ако не бях видял брошурата, щях да взема комплекта перфорат и винтоверт. Така чаках почети 20 дни за перфоратора и работата ми отлежаваше. Останах доволен до сега от перфоратора, а свърши доста къртовска работа. Сега се надявам и винтоверта да е читав. Ще се ползва и като дрелка на места, където няма ток (ток има, ама трябва да се опъват кабели 150-200м)
          Като цяло се притеснявам за батериите да не дадат бързо фира, че до колкото чувам само батериите струват повече от комплекта. От магазина ми казаха че поемали гаранция и за батериите, но от много хора съм чувал че за батерията не поема гаранция заради неправилна експлоатация.
          Я кажи кой дава гаранция за батериите?
          Щото аз смених няколко винтоверта метабо, страшно съм доволен от тях относно мощност и приемливо бърз заряд (докато едната се зарежда - другата даяни), но като дойде време да си иде батерията, продавача свива рамене - за тях гаранция няма, консумативи били. По 100 кинта едната! Енхел 9,4 ми беше първия, живя почти година с двете си батерии за цена около 50-70 лева сегашни пари, а като си му отидоха батериите и поради високата им цена го захвърлих някъде. С първото метабо пробвах някакъв юнак от Пловдив, който на приемлива цена(под една нова батерия) предлагаше смяна на елементите. Ми не се получи - едната държи ток няколко дена при осезаемо по-ниска мощност, а другата си отива за часове без да се ползва.

Коментар

Имам перфоратор на Енхел зелената серия мисля че беше 1250 W. Що дупки е направил Ф16-20и колко материал е бъркал (ползвам го и за бъркалка )то си знае но още държи . наскоро му правих основно почистване и смазване . Иначе винтоверта 14.4 -жълтата серия мисля че беше на 550 оборота и той беше на 4-5 г но му се скапаха батерии те, но се изплати многократно.. Така че не съжалявам че съм ги купил май всичко е въпрос на късмет . Сега ползвам английски винтеверт пак 14.4 в но 2 скоростен

Коментар

Не знам какво работите с перфораторите и до колко са истински, но съм се зарекъл, че няма да пипна повече перфоратор без предпазен съединител. В момента един Бъджет отлежава по тази причина. Ако някой си търси перфоратор на половин цена да свирка.
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

+10 иначе е въпрос на време да ти скъса я ръка, я глава ...

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                  Не знам какво работите с перфораторите и до колко са истински, но съм се зарекъл, че няма да пипна повече перфоратор без предпазен съединител. В момента един Бъджет отлежава по тази причина. Ако някой си търси перфоратор на половин цена да свирка.
                  Няма предпазен съединител моя перфоратор, но аз не го ползвам за дупки, а за издялване на камъни. Сега ми предстои нареждане на няколко бетонни колони и те трябва да се издялат по счупените места. Там няма опасност, защото работи на удар само. До сега не ми се е случвало заклинване в арматура. Веднъж ми се случи на ударя точно арматурата и не испя да поеме по-навърте, но и аз не натъснах много настоятелно че да не стане точно такава беля със заклинване на свредлото.
                  Прдния ми перфоратор беше точно бъджет. Не мога да се оплача от работата, но ме дразнеше че след малко работа омазва цялото свредло с втечнена грес. Предполагах че има някакъв уплътнител и го давах за отремонтирване. Върнаха ми го с видимо не бутвано нищо по него, но ми казаха че повече няма да тече. Точно 5 мин работа в чупене на бетон и цялото длето беше мазно с грес. Пак го занесох, освен че ми го върнаха с 2 дена след срока за отремонтирване, а и патронника раздран. Поисках си парите и ми ги върнаха с комисия за защита на потребителите. С този перфоратор нямам проблеми с омасляване на длетата, а го ползва по половин час без да спирам.

Коментар

Моя перфоратор е китайски Сома и си има предпазен съединител доста пъти ми е спирало свредлото . Винтоверта ми е също китайче Будаджет или нещо такова марката на Практикер 14 волта с две батерии за 60 лева работи перфектно вече 5 - 6 години .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз имах такъв акумулаторен винтоверт Айнхел, син. Повреди се месец, след като му изтече гаранцията и го хвърлих.

Коментар

Първоначално публикуван от dinko Преглед на мнение
                        Аз имах такъв акумулаторен винтоверт Айнхел, син. Повреди се месец, след като му изтече гаранцията и го хвърлих.
                        Ще видя как е и при проблеми ще го рекламирам. Няма да се отърват лесно от мене. Днеска навих 5 листа ламарин по 3,60м и оставам доволен. Няма да го жаля. И отвори пробивах с винтоверта и съм доволен от мощността му.

Коментар

Да споделя малко впечатления от машинката. Като цяло съм доволен от нея. Една батерия издържа около час интензивна работа. Вчера и днеска навивах видии 6-7см дълги, като предварително се пробива отвор с тънко свредло. Комплекта с битове е голям боклук и за нищо не става. Много бързо се избосват.
                          Преди седмица навивах самонарезки. Там камъка не изтърва и си навива без проблем, но с кръстата та отверка превъртат и се износват. Гледам има битове с титаниево покритие и предполагм че от тях ще взема.

Коментар

Einhel синята серия е добър избор за който е решил да си купува винтоверт или се чуди какво да избере. Отношението цена качество е много добро. Бих дал малко съвет при покупка на подобен тип техника , може пък на някого да му е от полза.
                            1. Батерията , гледайте да е с колкото се може по високо напрежение 18-19 волта е максимума до колкото знам . По високо напрежение означава рефлективно повече мощност , по дълга работа.
                            2. Задължително 2 броя батерии , докато работите с едната другата може да се зарежда и обикновено се зарежда напълно докато ви свърши първата.
                            3. Поинтересувайте се преди покупка за сервиза който ще ви бъде гаранционен в последствие , да не се окаже че е в друг град например или че май не съществува.
                            4. Преди покупка още поискайте да закупите резервна батерия , вижте на каква цена е тя и дали изобщо се предлага , попитайте от къде може да си закупите ако ви кажат че не знаят обадете се в сервиза номера трябва да го има в книжката на уреда или на гаранционната карта, ако от там ви кажат че не можете да си купите батерия и че се сменят само гаранционно или че в момента нямат но ще им доставят по нататък , изобщо не го купувайте този уред
                            5. Преди покупка обадете се в сервиза и попитайте за извън гаранционно обслужване дали предлагат за вашия модел машинка който още не сте купили , кажете им че го имате от чужбина например ако много разпитват и ако пак ви кажат че не предлагат отново не го купувайте.

Коментар

Първоначално публикуван от dinko Преглед на мнение
                              Вече над година ползвам винтоверт от червената серия на Einhell model RT-CD 10.8/2 Li

взех го за 156 лв с две литево йонни батерии от деплан , мога само хубави неща да кажа за него въпреки
                              че в началото много се притеснявах защото нямах никакви впечатления за тази марка а и
                              нямаше мн. мнения конкретно за този модел но определено останах доволен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X