Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъглови стяги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ъглови стяги

Здравейте,
    До сега в заваряването на конструкции (врати, прозорци, рамки, стилажи и друго) не съм ползвал, но ми е било доста трудно при нагласянето на правия ъгъл.
    Почети винаги има леко отклонение от него, макар и да е било няколко мм на мерър. Вчера намерих едно парче винкел (8- и си направих една ъглова стяга.
    След като я направих, сложих в нея два профила и ги заварих. Получи се доста добър ъгъл.
    В практикер гледах такива яглови стяги, но от пластмаса. Цената им беше около 15лв/бр.
    Някой има ли такива метални стяги и дали могат да се намерят метални на приемлива цена?

От: Ъглови стяги

Нещо такова:

Има ги на пазара, за да не правя реклама, ако те интересува ще ти драсна л.с.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Да, ама всички, които съм виждал, са от ЦАМ, и не е ясно дали това няма да е проблем.
      Тая на снимката също е от Халуминоподобна сплав, сякаш..

Коментар

Незнам, честно да ти кажа. Води се "стяга WSM", питай гугъл и ще намериш няколко вносителя
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Вижте колеги какво намерих пради време в нета.Видя ми се много лесно за направа и ще върши работа.
          Прикачени файлове
          "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Ще върши чудна работа наистина,но за тръби!За винкели ще е по трудно..
            TLC 120 Prado
            Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Здравейте,

Предлагам Ви магнит с различни ъгли, който да фиксира профилите или тръбите
              http://eshop.hoffmann-group.com/inde...7cd9dfd0e5deaa
              Има 30 , 45, 60, 75, 90 , 180 градуса на закрепване , сила на магнита е 100N

Коментар

http://polymeta.bg/?page=newmach&id=16 Тука я има излиза 108 лева с ДДС.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X