Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на телеподаващо

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Въпроса със сайта на АИГ е въпрос за 1к ойро!
  Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
  Най-добрите ми спомени са предстоящите!

  Коментар


  • Бутилка от метанова уредба на кола става ли за CO2

   Коментар


   • Теоретично е за по-високо налягане. На практика - има достатъчно бутилки на нормални цени, за да се правят цигании. Съвсем трета песен е, кой ще се навие да ти я пълни.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

    Коментар


    • Кольо
     Кольо коментира
     Редактиране на коментар
     Човека си има налична, що да дава пари за друга...
     Бутилка ли е? Бутилка.

   • Привет !
    Закупих си машинка DEL 200 “Synergic Control" . Благодарности за отзивчивостта и перфектното отношение от екипа на АИГ. 30 мин. от вземането от Еконта ,беше готова за бой , това днес. Започнаха пробите зле,директно на детайлите. След напътствията от Асен (ГОЛЯМ ЧОВЕК ), нещата се пооправиха донякъде. Стопих някви нещица отпред, бягах до магазин няколко пъти и така . Стъкмяването такова :100% аргон, Тефлонов кожух в шланга, Контактна дюза: 1.2мм, магн. алум. тел 1мм.,водеща ролка - точната , Дебита на газа е 12л.
    Да подчертая , че не съм пипвал никога CO2 ,камо ли и алумин. Учител нямам. От години ползвам услугите на аргончик и в опита ми да го помоля за помощ- остави нищо няма да стане. Много неща не са ми ясни и по точно - съотношението волтаж-телоподаване. Arl е със стойности от -5 до +5. Асен ме посъветва да са -5. Ind e от -5 до +5 , сложих го на -1. Другите настройки са си заводските. Защо заварките се натрупват не се разливат, без значение , че си играя с ампеража. Прилагам ималко снимки.
    ...от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.

    Коментар


    • има и стари заварки ,но то е ясно че не са мои.
     Прикачени файлове
     ...от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.

     Коментар


     • И аз да се похваля - също си взех телеподаващо на АИГ 145A Eco control, най-малкия модел.Препоръчвам с 2 ръце хората от АИГ, това е втора машина, преди тази поръчах AIG 200A eco control за приятел. Не съм заварявал с телеподаващо, направих 1-2 заварки (все още не съм си купил бутилка, та изпозлвах на приятел), ще трябва да попрочета за заваряването и настройките на телеподаващото, за сега го настроихме да пуска телта с добра скорост, поиграх си малко със напержението(тока) , може би бъркам терминологията на телеподаващите, че до сега само с електрожен съм заварявал. Приемам всякакви съвети относно заваряване и поддръжка. Видях, че има някакъв спрей за дюзата, за почистване, трябва да се снабдя с такъв.

      Коментар


      • коко келеша
       коко келеша коментира
       Редактиране на коментар
       За човката по-добре си вземи една кутия паста. При интензивна работа е по-добре от спрея. Него можеш да ползваш при самото започване на работа, за да не се лепят пръски докато се нагреят дюзите

      • Кольо
       Кольо коментира
       Редактиране на коментар
       Вярно, че пастата държи малко повече, но спрея е доста по-удобен за ползване. Като си купувах моята машина взех и една кутийка паста. Ползвам я от време на време, ама си стои почти пълна. За тези може би вече 6-7 години съм изразходвал поне 5-6 спрея, ако не и двойно, не ги броя.
       А и колегата май няма да работи кой знае колко, та спрей ще му върши отлична работа.

      • sek.1
       sek.1 коментира
       Редактиране на коментар
       Кольо пастата върви много по малко . Горе колегата където всеки ден си заваряваше доста интензивно за десетина години една кутия не беше изпразнил . Моята е на Бинзел нямам спомен кога съм я купувал ама няма и 1/3 от кутията да съм изразходвал ама аз не съм критерий сравнително рядко заварявам през последните години .

     • Привет !

      Някой да има новата машина на Делтех SYNCHRO DPULSE 350 и да каже как се справя с алуминий.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20201220_143811-removebg-preview.png
Прегледи:173
Размер:189.2 КБ
ID:6731398

      Коментар


      • Благодаря за отговорите, ще си взема спрей като за начало.

       Коментар

       Активност за темата

       Свий

       В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

       Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

       Зареждам...
       X