Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на телеподаващо

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Е кво ти пречи да си вземеш две ролки?
  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

  Коментар


  • Късно е не ми се слиза да снимам 2 вида за черно SG 2 SG 4 една за наваряване 308 и 316 неръждаеми телове имам в момента в гаража .

   Коментар


   • Здравейте, ползвам трансформаторен електрожен и телоподаващо Кракра, и правен толокоизправител. При заваряне с тел 0,6, телта залепва в дюзата, с по-дебели телове няма такъв проблем. На празен ход напрежението е 90в, сменях броня, телта е на Жити, залепва и това е. Когото подпиране телта 0,6 с отвертка за по-добър контакт не залепва и си работи нормално. От какво може да се получава този проблем? Благодаря.

    Коментар


    • Няма да се получи,миг-мага работи на ниско напрежение,30-38волта на макс.
     Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

     Коментар


     • То направо е учудващо, че работи с някаква тел. Снимай някой шев, ако не ти е проблем .
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

      Коментар


      • Предполагам, че токовата дюза е по размера на тела? Това подпиране с отвертка подсказва и за разбита дюза.
       Искам винаги да съм най-бързия, дори и на паркинга!
       Колин Макрий

       Коментар


       • Здравейте, от телта 0,6 съм изгорил около килограм. Имам една шепа дюзи 0,6, нормално ли е тел 0,8 да влиза в дюза 0,6 не ползвана? При нас заваля, снимки ще кача само да спре дъжда, ще опитам и клипче да направя с различните телове. Поздрави.

        Коментар


        • Vlado_Ts
         Vlado_Ts коментира
         Редактиране на коментар
         Ако и дюзите ти са соц , не бих се учудил и тел "единица" да влезе .Напук на надписите по дюзите

       • Дюзите и шланга са пресни пресни, телта е на "Жити" Русе ако има значение. А и телоподаващо е от цели проводници а не от полупроводници, гордост на Българското приборостроене.

        Коментар


        • Здравейте, извинете за качеството. Задържането се получава в шланга, телта не бута ръкохватката. Клипчетата са с тел 0,8. но не мога да ги кача, изписва ми грешка.

         Коментар


         • Ако продължаваш да използваш електрожена за токоизточник резултатие ще са все такива, каквито и шлангове и дюзи да слагаш .
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

          Коментар


          • Здравейте, опитах да кача клипчета, но мп4 не иска да качи от телефона. Защо не става, на специални параметри ли трябва да отговаря заваръчния ток за ЦО? За чугун става, за ламаринки Ст3 не става! Ако има наченки на корозия по телта, това как влияе, почиства ли се по някакъв начин бронята от мръсотии, смазва ли се телта за по-гладко плъзгане? Все от някъде се почва, всяка дейност си има правила 1,2,3,... Подходящи книги, и др. помогнала. Поздрави

           Коментар


           • Вариант да се получи нещо ,е смъкване на напрежението от вторичната намотка на електрожена.Трябва ти напрежение около 22-24в,променливо.След изправителя трябва да има поне 4бр кондензатори 47000мф/63в и дросел на плюса,както и товарно съпротивление,което след работа да разрежда кондензаторите.
            Тел на жити Русе не съм виждал от поне 20 години.Та ако телта е възрастна и окислена-изхвърли я, тези машини не обичат ръждива тел.За да върви тела във шланга без задържане,тела трябва да е нов,затова във кутиите е запечатан във найлонов плик и има пакетче силикагел,което да обира евентуална влага.Купи си нова тел и смени бронята през която се движи във шланга.
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

            Коментар


            • Здравейте, на етикета на телта пише произведена 2019г. На токозиправителя съм сложил 4 кондензатора 4700мф/100в, дросел или имитация от дв. на стара пералня, крушка може ли да играе ролята на товарно съпротивление? Има теристор сложен в токоизправителя. Поздрави.

             Коментар


             • Телта от 2019г чиста ли е,или окислена?
              Дросела във този си вид,не е дросел а траф без вторична намотка.Тиристора какъв го играе?
              Извади ниско напрежение от вторичната намотка на трансформатора,инак няма да стане пробвал съм.Трафа на електрожена затворен тип ли е,или със подвижен магнитопровод?
              Ако е вторият вариант,няма шанс да стане.Кондензаторите са със малък капацитет,ще пращи и пръска яко.Може да се ползва лампа за товарно съпротивление,трябва да избереш такава със подходяща мощност,може да свържеш две-три в паралел.
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

              Коментар


              • Няма подвижен магнитопровод трансформатора. Теристора е 400А, в какъв смисъл какъв го играе?

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 4,660 в 19:02 на 07-04-20.

               Зареждам...
               X