Здравейте колеги, нов съм във форума и понеже не намерих такава тема за места където можем да зареждаме газове, мисля че би било полезно да направим една такава за различните градове. Мен конкретно ме интересува къде във Варна може да се зарежда коргон?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде можем да зареждаме технически газове
Свий
X
-
От: Къде можем да зареждаме технически газове
Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеИмаш ЛС...
Не виждам толкова голяма тайна.
Коментар
-
Тайна нямаДостатъчно е питащият да кликне в чичо Гугъл примерно "технически газове за заваряване" и ще излязат един куп фирми с адреси и подразделения из цялата ни Татковина .
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеДали ще го получи, че е първи пост?
Не виждам толкова голяма тайна.
Което не съм сигурен, че ще е съгласно правилата на форума...
Написал съм му поне две фирми, които вършат работа (на мен са ми вършили работа за други технически газове, а виждам в портфолиото им че предлагат и коргон)...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Получих личното съобщение, благодаря колега. А въпросните фирми за които колегата ми писа са Джамбо и Цикония, не мисля че ще е реклама (ако модераторите преценят да изтрият имената). Джамбо ги знам къде са, ще проверя в понеделник дали ще искат да ми заредят бутилката (която между другото е с изтекла заверка). За Цикония знам че имат склад за зареждане и тест на бутилки в Девня но не знам къде точно. Във Варна доколкото знам имат магазин накъде на Подвис.
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеСега ако кажете, че Месер вече не съществува......
Свършихме работа , относително бързо.Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеЕ, верно, че не видях никой с найлонов плик.
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар