Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде мога да купя 25 квадрата кабел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде мога да купя 25 квадрата кабел

Искам да си сменя двата кабела до стартера. Днес ги огледах - окислили са се и под изолацията. От къде мога да купа 25 квадрата кабел и кабелни обувки?
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

До: От къде мога да купя 25 квадрата кабел

По скоро да си вземеш от енергото

Коментар

По-добре сложи 35 Можеш да си купиш от кръстовището на ул.Съвет на Европа и ул.Гебедже в Красно село . http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a9....x=0&start.y=0

Коментар

А, защо не вземеш от някоя морга или пункт за втор. суровини, много по-евтино ще ти излезе и ще си спестиш монтирането на кабелни обувки. Търси от БМВ, Мерцедес или Бус там са ний-дълги , минават вътре в купето и можеш да попаднеш на доста запазени.

Коментар

Колега кабели има на улица Кирил и Методий в района на Пожарната, т.е. където се пресичат с Раковска...

Цените варират за 25 квадрата меден многожилен 3-6 лева, за 35 квадрата меден многожилен(трябва си такъв) 5-8 лева, обикновенно не всички магазинчета за кабели които са там( а те са доста) го имат наличен, но с малко търсене за 10 минути сте се уредили.

Трябват ви и медни клеми за свързване биват или лустер клеми мисля са до 60 квадрата ама да не излъжа за 35 съм виждал поне има и струват стотинки, другия вид за с формата на метално профилче П и 3тия вид мисля са стандартните с профилче в края за смачкване на кабела в него и завършват с ухо с дупка за завинтване на 2 клеми и съединяване с болт...

Страхотен магазин за електро материали има на улица Черковна мисля 57 номер беше, и цените са повече от добри.

Поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Благодаря за информацията.

Днес в работата из складовете намерих 25 квадрата, но ми се вижда тънък спрямо сегашния. Ще проверя, ако е тънък ще взема по-дебел.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Я направо ела при мене ! Само измери дължината .

Коментар

щом ще го сменяш гледай новия да е гумиран а не с PVC изолация
                PVC-изолацията старее и от високите температури в коша и ниските през зимата още по бързо се втвърдява и почва да се чупи и да се разпада, спира да уплатнява добре и кабела се окислява под изолацията. за това кабелите с PVC изолация са по евтини

35кв mm гумиран кабел струва 11лв метър-а а PVC-то е към 7-8

тук имат кабели всякакви от 0.5кв до 150кв , гумирани, PVC, многожилни, едножилни...
                имат и кабелни обувки доста богат избор и размери
                http://www.tashev-galving.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X